nak join? klik banner ni yer

Wednesday, August 5, 2009

@ Yey!!..menang tempat ke-2

Alhamdulillah...syukur atas kurniaan rezeki dari Allah lagi.. Ibu telah terpilih sebagai pemenang ke-2 contest mamaPayish yg Ibu masuk tempoh hari...tak sia-sia juga Ibu bangun buat entry contest ni pada jam 3pagi..hihihi..

Pilih punya pilih..edit punya edit..Ibu pertaruhkan gambar Dalila yg ni dalam contest tu. Mungkin rezeki Dalila kali ni..alhamdulillah dan TERIMA KASIH kepada MAMA PAYISH selaku penganjur contest ni...

Tahniah juga pada pemenang2 yang lain iaitu Momma Mia dan kak Nadye..pasni makin semangat lah kita utk join mana2 contest lagi yer...

Berikut adalah para peserta yg telah mengambil bahagian dalam contest kali ni.. semuanya hebat2 dan kiut2 belaka berposing dengan memakai CD.. bagi yang tak bernasib baik..diharap jangan berputus asa...mungkin esok2 rezeki anda pula..siapa yang tahu kan...

Aksi-aksi berCD peserta contest MamaPayish

Jadi, sesiapa yg berminat untuk berCD..boleh lah berkunjung ke blog MamaPayish.. banyak info2 berkenaan CD disediakan di blognya..

JOM KAWAN2..KITA BER CD
SELAMAT !!
JIMAT !!!




14 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

tahniah.....menang lagi nampaknya yea...murah rezeki...aminn

Momma Mia said...

stuju ibu. Selamat & Jimat.
Damia nih masih baru dlm berCD..ibu mesti dah biasa & pakar kan.. pasti byk koleksi Ibu

Mrs. Adz said...

tahniah

MeL said...

congrtas arifa! comel je dia pakai cd ;)

♥Azie♥ said...

tahniah dah 2 kali menang

Na Shari said...

Congratz utk Dalila... :)

Ibu Ayra said...

tahniah dalila....

CuTeMiUt78 said...

tahniah ya.. memang cute je tgk

kakngah said...

congrats.. IA ni.. mmg rajin ler joint contest... berbalo-baloi...

10 said...

yeayyyy... menang... tahniah... syoknye... dapat cd baru...

QQ said...

CONGRATES..

E.L.I.Z.A said...

wahh bestnya! omedeto!
xpenah try CD..hurmm so xyah pakai diapers ke?terus pakai CD tu ke?isk..xtau hehhe

NaDiaH SiDeK said...

tahniah! :)

zura@iwan said...

tahniah ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...