nak join? klik banner ni yer

Thursday, August 27, 2009

@ Terima kasih Kak Wa..

my first birhday card ~ this year!!

Ibu menerima kad ucapan dari Kak Wa (pemilik blog "Buih-buih Cinta" dan blog "Selagi IDEA mencurah") Terima kasih Kak Wa...semalam lagi saya dah ambik kad dari Kak Wa ni tp...ada masalah nak tinggalkan komen kat blog kak Wa pulak...2-2 blog macam tu tak leh nak komen.. hari ni pulak saya cuba dan cuba lagi beberapa kali...guna IE baru boleh...alhamdulillah.. terima kasih ya Kak Wa kerana sudi bagi kad yg cantik lagi cute nih..saya suka sgt:)

Dah terlanjur buat entry pasal Kak Wa nih..saya jamak kan sekali lah dengan kad ucapan Ramaddan dan award dari Kak Wa yer..

Inilah kad Ramaddan dari Kak Wa a.k.a amy afy aqy mum


Ini pula award yg ibu terima


5 comments:

IBU AMY AFY AQY said...

Terima kasih tak terhingga juga khas buat ibu arifa kerana sudi mem-publish-kan kad birthday, kad Ramadhan dan kad followers akak. Semoga persahabatan kita di alam siber ini sentiasa berbunga-bunga Daisy secantik background blog ini.

nza said...

wah..bestnya dpt besdy kad dr kwn....

miemiey said...

cantiknya ukiran masjid tu...

Mrs. Adz said...

bestnye dapat kad..cantik lak tu..

QISFA ENTERPRISE said...

syoknya dapat kad... cantik2 lak tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...