nak join? klik banner ni yer

Sunday, August 2, 2009

@ Permata Hati - Giveaway

Seperti biasa..blog Kak As ni mesti Ibu jengah setiap kali Ibu online..bukan aper.. suka sangat tengok bag2 yg Kak As hasilkan tu.. cantik2 semuanya..disamping mengintai2 kalau2 dia nak buat GIVEAWAY lagi... yess!! seperti yg dinantikan..ada lagi GIVEAWAY dari kak As.. murah rezeki Kak As ni kan..rajin buat giveaway kat kawan2 blog ni.

GIVEAWAY kali ni merupakan bag PERMATA HATI.

Permata Hati Bag

Komen tentang Bag ni:
Bagi Ibu bag permata hati ni MEMANG CANTIK..MENARIK sebab banyak bermain dengan warna merah dan putih. Ditambah pula dengan hiasan RIBBON GEMOK tu..memang tip top lah dengan citarasa Ibu.. rasa cam nak oder jer bag nih TAPI...ada tapi nya tuh.. lagi menarik rasanya kalau tali tu juga berwarna merah...rasa cam tiba2 jer warna hitam plak kat bag tuh...

Bagi sesiapa nak join contest ni...cepat2 lah yer..nak ditutup hari Isnin nih tau... korang tak berkenan ker dgn bag nih? Kalau Ibu..tak tunggu dah..sekarang jugak Ibu terjah kat blog kak As ni toteboutique.blogspot.com tambah lagi kalo boleh dapat FREE...sape tak suka kan :)

5 comments:

Mrs. Adz said...

amboi..hang online terus masuk contest ye..bagus2..semangat contest ni..

nza said...

mmg sweet beg tu ttp akak ni spesis mls nk msuk contest...hi,hi,hi..

10 said...

saya sokong tu... tali letak warna yg sama dgn ribbon gemok tu...

good luck yer...

MiJa said...

mmg cantik beg tu..tp ramai sgt yg join aku rase peluang aku amatlah tipis skali..huhu xreti nak mengomen..

Mama-Danish & Sarah said...

sangat kreatip tuannya kan....bermurah hati plak tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...