nak join? klik banner ni yer

Saturday, August 29, 2009

@ Hadiah dari Aten

Hari Khamis lepas Ibu terkejut bila menerima satu bungkusan pos laju..dikala jam dah 5.30ptg. Dah settle urusan dgn dengan encik pos laju semua tuh,,,cepat2 nak tahu sape lah pengirimnyer..
Rupa-rupanyer dari QISFA ENTERPRISE..iaitu sebuah perniagaan baru milik Aten.

Korang jangan jeles plak yer...Aten kasi hadiah ni sebab Ibu antara 3 follower terawal dalam blog perniagaannye tuh...QISFA ENTERPRISE.

Meh tengok apa hadiah tersebut...

Ikan pekasam resipi ibunda ~ sedapppp!!!


mug yg berbunga2 ~cantikkkk!!!

Terima kasih Aten...akak suka kedua hadiah tuh...Ikan tu dah masak mlm tadi..buat makan dengan nasik waktu berbuka puasa...asben cakap sedap....Alhamdulillah..

So, pada kawan2 nak try ikan perkasam resipi ibunda nih...sila lah oder di blog QisFa Ent. haraga pun tak mahal...RM3 satu pack..ada 3-4 ekor dlm tuh...selalin ikan perkasam...ada juga jual CD..cloth daiper...so...jom singgah ke blog Aten skrg..

p/s: kami nak balik Jitra kejap lagi..hari Isnin baru sampai Penang balik...nak balik cari baju raya...huhuhuhu

8 comments:

10 said...

sama2... terima kasih sebab suka hadiah tu. Risau gak kot2 x berkenan di hati...

alhamdulillah ada jugak yg makan...

10 said...

kami pun akan balik kg esok... berbuka posa bersama mertua. ooo... beli baju raya kat jitra ek?

nza said...

wah bestnya dpt adiah...n slmt blk kg.

Mama-Danish & Sarah said...

tengok ikan pekasam tu, cair air liur akak..

selamat balik kampung dik,

jauhnya carik baju raya ya....

lili11 said...

Wahhh ... rezeki. Sonot dapat adiah!!

Kakak said...

Salam dik,
Nampak sedap kan tu.
Selalunya beli ikan pekasam kat Tasik Raban.
Nanti nak try juga tengok yang ni.

Ibu Ayra said...

min, balik jitra ya...? k.ros pun blk jitra last weekend.. x tau pun min balik, kalau tak bleh date... raya bleh jumpa kot...

ibu_arifa said...

TO 10: Sedap lah aten..dah bau pun kecur air liur dah...mesti mkn punya lah...terima kasih yer..
haah...beli baju raya kat jitra...rasanyer lebih murah sikit dari kat penang nih.

TO NZA: terima kasih...selamat berpuasa!!

TO MAMA DANISH SARAH: hehehe... sedap nih kak nih... sekali balik kg..terus cari baju raya kat sana..kat sini tak byk pilihan..

TO LILI11: Terima kasih kak :) selamat berpuasa yer...

TO KAKAK: Salam kakak, mmg sedap pun..suami pun suka..try lah...salam perkenalan yer kakak.

TO IBU AYRA: tulah plan pun last minit tuh..mula2 ingtkan nak balik minggu depan...tup2..asben tuka plan lak..tu yg tak sempat caling2 tuh...insyaalllah...raya ni kita usahakan utk berjumpa ya!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...