nak join? klik banner ni yer

Sunday, August 9, 2009

@ Tote Bag Ibu Dah Sampai

Alhamdulillah.. pada hari Khamis lepas, Ibu dah pun menerima tote bag yg cantik ni yang Ibu oder dari blog Cik As dalam bulan Mei /Jun aritu. Oleh kerana terpukau dengan kecantikkan rekaan dan harga yang Cik As tawarkan..Ibu telah meng'oder 2 tote bag.. dengan niat satu mau dihadiahkan kepada kakak Ipar Ibu di kampung.

Tapi bila dah sampai..dah tengok secara real kedua2 tote bag ni..rasa mcm tak jadi pun ada nak kasi...hehehe..memang CANTIK sesangat.. Abah pun puji bag ni cantik. Tapi Ibu akan tetap hadiahkan juga padanya sebab dah berniat begitu sejak mula2 oder bag ni lagi. Abah tanya "kenapa tak beli yg tote bag PERMATA HATI tu" (dia tgk Ibu ada buat entry giveaway Permata Hati Giveaway kat entry ni aritu)..Ibu cakap "yg tu rekaan terbaru Cik As"

Jom tengok bag2 yg Ibu oder tu. Dalila yg dok sibuk nak main dgn bag2 ni.

Bag baru ker Ibu?

Yang ni cantik jugak

Boleh isi botol ni dan pempers kan dlm ni?


Kepada Cik As,
Terima kasih kerana menghasilkan bag2 yg cantik ni kepada saya, saya memang suka..puas hati 100%. Terima kaish juga kerana Cik As sudi ber sms dan email dengan saya sehingga bag cantik ni telah sampai ke tangan saya. Moga perniagaan Cik As bertambah maju dan Insyaallah..saya pasti oder lagi pasni...hihihi..




16 comments:

YatieJay said...

Akak takmo komen pasal bag tu....terpanggil nak tinggal komen sebab tengok gambo dalila...

Rasanya akak mula ikut blog Min sejak dari blog lama Min lagi....Masa tu Dalila kecik lagi...Bila tengok gambo kat atas tu, terasa mcm dah besar Dalila...lawa pulak tu....Sblm ni tak perasan sangat tapi gambo ni nampak obvious sgt dia dah besar...

Cepatnya masa berlalu....(emo lak...)

Intan said...

Min, bag tu mmg cantek tapi model kat sebelah nya lagi cantek larrr :)

Linda said...

amboi, chantek nyer beg dia!mamapayish pun dah order last week tp spt kata cik as dlm blog nyer, tempahan skrg akan dpt lepas raya, tak sabar nak melaram ngan beg buatan cik as!teruja sgt!

Dayah said...

cantiknya beg..rasa pun mcm nak order satu...

10 said...

ye la... agak menarik jugak...
beg tu tinggi, panjang dan lebar bape cm ek? cam soalan mate je ni... hahahahahahaaa...

dalila pun suka ek beg tu? kiss2 utk dalila yer... cute sgt senyum nampak gigi...

Jiey^Mien said...

Cantik la..
Bleh la order ngan Cik As ni pasni..
=)

sitisifir10 said...

Cumilnya... bukan dia tak terima order sehingga raya kah?? Hajat ingat nak juga sambar satu...

~Ifa~ said...

memang cantik bag tu.bergaya sakan la ibu raya tahun nie.msti ramai yg tnya nti ibu bli kt mana.heehhe...untung kedai cik as juga.huhuhu

BabyIbu said...

cantiknya bag..bila order yana nak sampai pula ni..hehe

btw dalila very cute..

Jess said...

Tote bag yang kak beli memang cantik

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

Mrs. Adz said...

dulu tak suka benda2 gini..i like yang nampak stylo je..tapi tetiba tadi ni mcam berminat la pulak..pandai betul so model tu bergaya sampai auntie pun berminat nak sambar satu ni..nak order la beg macam ni..

MiJa said...

gambar last tu mmg matching beg & baju dalila,bleh ah kasi dalila kan?kan?..hihi dia yg excited tgk beg ibu ek..^^

NaDiaH SiDeK said...

cantik beg tu tp tenggelam dek kecomelan model di sebelah tu. kuikuikui. geram sungguh la tgk dalila tu!

Ummi Salsabila said...

comelnye beg baru..dalila puncomel..da besau dah die.lm xtgk pic die.thanks ibu upload.header baru ek.lawo..

kami xjd ke penang.riso H1N1 tu..xjd nk jln2.insy pas ryla if de rezki smpila sane..:)

nza said...

em, cntiknya beg tuh..so sweet.model tu sweet gak...

PadNani~~{@ said...

cantekk la..sweet je bag tu:)

owh..pastinya dalila lg sweet..mwaaahs

take care ibu arifa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...