nak join? klik banner ni yer

Monday, August 10, 2009

@ Hadiah dari MamaPayish-10Q!!

Sungguh cepat MamaPayish menghantar hadiah yg Ibu menang contest tempat kedua haritu. Tak sangka betul hari Sabtu dah sampai, kalau macamni lah MamaPayish berurus niaga..sure customer dia berpuas hati bila cepat dapat barang cam ni.

siap ada surat lagi tuh..rajin betul mamaPayish nih.

wet bag yg Ibu menang..dapat sekali dgn paper bag yg cute tu...TQ..TQ

Terima kasih kerana memilih kami sebagai antara pemenang dan menghadiahkan wet bag yg cantik ni.. buka2 jer sampul pos express tu ....si Dalila lah yg paling teruja...mcm tau2 jer hadiah sebab dia yg menang! :P

12 comments:

Na Shari said...

Congrats dear...She deserve it :)

sitisifir10 said...

Wah2...dah bergaya dengan hadiah... :D

mamaAliff @ salmi said...

wah2 bestnyer dier mng adiah..huhu..bila la akak nk mng contest plak nih..:p

Mrs. Adz said...

waa..syok la yek..dapat hadiah berturut-turut..tak rugi ko joint contest tu..

zura@iwan said...

cantik beg tu...tahniah

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

ibu arifa damia pun nak hadiah jgak..lololo

~Ifa~ said...

rajin sgguh ibuarifa join contest.menang plak tuh.ibu,hrtu ibu ada join contest yg baby tido tu kan.yg arifa tido pegang kaki kalu x silap.menang ke x contest tuh..

Mama-Danish & Sarah said...

bertambah la koleksi beg ibu arifa ya..

10 said...

bestnya dapat hadiah lagi... murah rezeki sunguh...

mamaMUHAMMAD said...

waa..bestnye dapat hadiah lagi..rezeki dalila agaknya.tahniah!!

PadNani~~{@ said...

Alhamdulillah rezeki menang bag..bestnye:) tambah koleksi bag ibu..

nadnye said...

cantik dan bestkan dapat wetbag..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...