nak join? klik banner ni yer

Thursday, August 20, 2009

@ Contest Baju Raya Sedondon

Tertarik sangat nak masuk contest Baju Raya Sedondon yang dianjurkan oleh Naz -Iburikazz nih. Bukannya apa, tahun ni punya lah bersemangat nak sambut hari raya..yerlah tahun lepas Ibu dalam keadaan berpantang melahirkan Arifa Dalila yg baru berusia 7 hari...so, tak beraya pun tahun lepas..balik kampung pun dah hari ke 50 raya dah..ada mak ayah jer. kt kg..adik beradik dan anak2 sedara yg jauh2 tak sempat nak jumpa dan ber konvoi beraya bersama2...huhuhu


Nama: Fatimah

Nama Pasangan: Fadli

Tahun aidilfitri : 2007

Berbalik pada contest baju raya sedondon ni, Ibu memilih baju raya/gambar raya masa kali pertama berhari raya sabagai seorang isteri..iaitu pada tahun 2007. Gambar ni diambil di rumah mak teh..masa baru balik solat sunat aidilfitri. Tema tahun tu kaler ungu muda..sebab ungu kan antara warna romantik..dan warna kasih sayang!! Oleh kerana baju Ibu hanya dihiasi kerawang2 saja..Ibu memilih tudung yg agak berbunga2 bagi menceriakan penampilan di pagi raya tu. Okey tak?..

Contest ni akan berakhir pada 22 Ogos ni tau.


p/s: Tahun ni punya baju raya lom ada lagi..ingat nak beli ready made jer..nak upah pun dah tak sempat..tapi sebab H1N1 ni, dok bertangguh nak kuar bershopping..risau nak keluar rumah kan bila dgr kes2 ni semakin menjadi2.

19 comments:

ummuabdullahsyaakir said...

Wahh join contest yea...Good luck Ibu ^_^

ummuabdullahsyaakir said...

Wahh join contest yea...Good luck Ibu ^_^

ummuabdullahsyaakir said...

Wahh join contest yea...Good luck Ibu ^_^

nza said...

wah..brseri2 pkai warna biru..

gee ryder said...

ni mmg betul sedondon ni...menyerlah gayanye hehe..
saya pun sama, pantang dlm raya sbb bersalin time posa..
nganga jela tgk org mkn rendang..

AiNeRzA said...

akak...sy pun warna purple...tahun ni pun nak balun readymade jugak...rasanya nak cari warna orennnnnn...macam makan buah sunkist...ahaks..

MiJa said...

aku pun xde lagi baju raya thn ni..huhu mcm biasa la last minute ready made!kihkih anak&suami pun xde lagi..huhu

zura@iwan said...

wahh.....masuk contes sdondon ye....gud luck k..

ema mummy meen said...

waaaa.... nama aku pun fatimah.... nama hb Fadzli.... hehehehe

Mrs. Adz said...

amboi cik kak..sedondon lagi ye..aku pun nak joint gak ni..tapi tak sempat nak post lagi..picnya dah pilih..

min,cepat la beli baju raya..nanti lambat dah habis,hahahaaaaa..(menghasut ni..)

♥Azie♥ said...

selamat berpuasa dari kami sekeluarga

Ibu Ayra said...

amboi, 2F nih mcm pinang dibelah dua... sweet couple...gudluck min...

PadNani~~{@ said...

Salam ibu,

wah..sgt sedondon:)
dis year ibu n arifa pakai baju warna apa pulak ye?

good luck dear:)

n Salam Ramadhan dari nani sekeluarga

Dayah said...

suka kaler ni...nampak naik apatah lagi utk org kulit putih cam ibuarifa..kalau saya, amu tenggelam muka ku ini...

ari tu tny sy pasl HR..? mana tau ?

apapun, goodluck for d contest..rajin sungguh join contest!

rieda96 said...

good luck..

10 said...

amboi... mmg sedondon pun... arap2 berjaya ek... tahun lepas kami dah pakai warna ungu muda tu...

AshAnas said...

good luck!

Mama_Aqish said...

lain la muka ibu arifa masa ni...

miemiey said...

semoga berjaya ye..ramai tul blogger yg join contest ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...