nak join? klik banner ni yer

Wednesday, September 2, 2009

@ Buzy + pening seorang Juri Contest..


Hari ni baru berkesempatan mengisi form juri Contest Jom Bermain Air Bersama.. yg dianjurkan oleh kak Yong tempoh hari..maaf yer kak Yong..terlambat sebab demam..pastu balik kg..pastu borang juri TER 'hilang' pulak...
Memang pening jugak menilai kesemua para peserta contest kali nih..semuanyer hebat2 belaka.. tip2 yg mereka sertakan pun memang bagus2 semuanyer..seronok tengok wajah2 anak2 peserta yg tersenyum keceriaan bila dapat bermain air. Ibu beri markah mengikut kehendah yg penganjur minta saja okey...kalau ada terkurang/terlebih..harap dimaaf kan lah yer.

Teringat pulak kepada anak2 sedara Ibu yg bermandi di Pantai Batu Feringgi pada Nov 07 yang lalu..masa tu diorg sedang cuti sek..kebetulan pula abang Ibu yg no3 datang dari Kelantan..dia ada urusan di Kem tentera di Taipeng....so, Ibu pun calling2 lah Abang Ibu no.2 yg ada di Lunas tuh..untuk turun ke penang..kita wat picnic kat batu Feringgi..jemput lah tgk gambar2 yg sempat Ibu ambik masa tu..
tengok lah..betapa seeronoknyer dua org sepupu ni bermain air


Mereka berdua ni..sangat2 rapat..menagis2 bila kena berpisah bila tiap2 kali cuti raya dah habis..yg kanan tu dari Kelantan...yg kiri tu di Lunas...beza umur 1 tahun jer yg buat mereka rapat..sekarang masing2 dah darjah 2 dan darjah satu dah.


aktiviti tanam2 dlm pasir cam ni..mesti ada kan...hihihi


bersama kakak2 ipar ku...rindunyer nak ketemu!

11 comments:

miela77 said...

Salam..sama la nasib kite...iela baru buka 4 entry terawal je..pastu bz..dateline 4hb rasanya..

Oh ya, just nak share info ttg H1N1

Meh kita cuba UK Antivirus Formula Bio-Herbal, formula yang dirumus oleh Dr. Wan Mahani Serologist/Clinical Research Development yang 100% suci dan asli…ia mampu mencegah dari H1N1…Botol kecil 5ml hanya RM20 termasuk pos dan Botol Besar 100ml hanya RM150 termasuk pos.(Lab Testing No: QD2363-1 - Dijamin Suci) Tolong hebahkan pada sesiapa… lebih baik kita utamakan produk keluaran bumiputera yang terbukti halal dan suci.. Saya dah try pada keluarga..membantu meredakan masalah pernafasan. Produk nie paling serasi dgn baby..boleh refer blog saya..dan ada testimoni..Kalau demam, selsema, sakit tekak, batuk.. dah g klinik tapi x hilang gak..boleh cuba..insyaallah dengan izin Allah S.W.T.
Kalau minat klik pada http://miela77.blogspot.com
atau email pertanyaan pada Miela.77@gmail.com

Ikan pekasam Tasik Raban RM30 (5 bungkus termasuk pos) .. order di Miela.77@gmail.com

Mrs. Adz said...

memang syokkan bermain air ni,nak lagi bebudak..wah,pening ke jadi juri..pilih yang terbaik ye..

ko ngan abang ko tu jarak jauh ke umur..tu semua anak sedara ko dah besar..

AiNeRzA said...

saya x layak dijuri...huhuhu...x der rezeki....

Ummi Salsabila said...

ibu bz2 pun smpt jd juri lg.tabikla..;p

bestnye bt freeinghi.nk pi lum smpi2 lg ni..;)

Intan said...

Bestnya min, dah lah dpt jadi cikgu, la nie jadi juri pulak ;)

Pilih jgn tak pilih...he he.

ibu_arifa said...

TO MIELA 77: salam kak miela...ok thanks for tht info..nanti kalo ape2 hal..saya email akak ok..thanks

TO MRS ADZ: memang pening..tp best..leh ronda2 dgn niat ke blog org..hihihi

aku dgn abg atas aku beza 7 tahun..anak sedara aku paling besar umur 16thn jer..

ibu_arifa said...

TO AINERZA: Akak patut jadi peserta tau..kan ada gambar tgh mandi ari tu kan...


TO UMMISALSABILA: alahh..saja suka2 nk tolong kak yong nih..jemput lah datang penang...batu feringgi cantikk!!

Nadiah Sidek said...

sy yg duk di penang sejak thn 2002 tak prnh smpai pun batu feringgi..ehe..

QISFA ENTERPRISE said...

bestnya dapat berkelah dan mandi manda.... dah lama x p ctu gara2 tsunami dulu tu...

kakyong said...

ehhh..cantik juga yer air kat Batu Feringgi tu.. hahahaa.. x pernah singgah situ lagi..

foto tahun 2007.. nampak cam budak jer lagi ibu arifa... LOL.. jgn marah yer... comel... :D

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang bestkan klu dpt main2 air..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...