nak join? klik banner ni yer

Sunday, September 6, 2009

@ Haa?..haaa?

video

Haloo??..halooo? pe? (sape) haa? haaa?


video


Video ni ibu rekod masa tengah nak ambik gambar untuk entry kelmarin, tiba2 plak dia buat gaya bercakap di telefon tuh... cepat2 lah Ibu tekan butang utk rekod..sambil2 suruh dia ulang balik gaya dia tuh.."haaa?...haaa..?" mana dia tiru tah gaya nih..

Ibu rasa,,, anak2 yg usia lebih kurang Arifa sekarang nih...cepat sangat tiru aksi2/kata2 org dewasa yg diperhatikannyer...ader hari tu...kami sedang menonton TV ...tiba2 ada aksi org menculik budak (sorang lelaki dtg menutup mulut seorang budak dengan tangan).. serta merta Arifa pun buat mcm tu jugak..dia tutup mulut dia sendiri... haruu Ibu jadi nyer..



p/s: mujur dapat upload video pulak mlm nih...alhamdulillah.

22 comments:

Jiey^Mien said...

a'ah.. ni mmg time2 diorg tiru meniru kan..
tu yg kita pun kena jaga tingkah laku tuh..
=)

nza said...

wah, cyap calling2 kt dlm WM ye..

Mama-Danish & Sarah said...

tepon sapa tu yang???

abih la mamanya.....arifa call teledera tu, pasal mamanya letak arifa dalam WM....hihihi..

Mrs. Adz said...

ala bestnye dgr suara dalila..suka la..nanti upload lagi ye..wei daku nak save video ni leh tak..nak bagi eisya nengok.eisya suka tengok klip budak-budak ni..(mintak izin dulu ye..)mesti ko slalu cakap haa haa ni..tu sebab dia tiru..pandai dalila ye..

eisya pun suka cakap halo haloo tapi bunyi lo lo je..sweet sangatkan..

miemiey said...

apa laa yg duk haaaaaaaa,,,haaaa,,si arifa ni..hihi...kelakar plak dgr suara dia...mmg laa budak 2masa ni tiru apa org disekelilingnya buat masa ni dia dah peka dah...

miemiey said...

apa laa yg duk haaaaaaaa,,,haaaa,,si arifa ni..hihi...kelakar plak dgr suara dia...mmg laa budak 2masa ni tiru apa org disekelilingnya buat masa ni dia dah peka dah...

mamaAliff @ salmi said...

aloooooooooooo....pandainyer dierrrrr..hihii...

AshAnas said...

ala kat ofis, xde speaker... nnti blk umah nak tgk lagi... mesti comel bangat suare die...

E.L.I.Z.A said...

heheh comei..haaa haaaa je keje dia.dh la duk dlm mesin basuh heheheh sape punye keje la p letak arifa kt dlm tu..ni mst keje ibu dia ni ekekek

MeL said...

comelnye dia tepon sape tu? hehe..tul tu, bdk2 ni mmg tgh umur dia meniru apa kita buat hihi

DYLA said...

alahai tiutnya suara...

muka dah la comey...

tefonnya mana ni sayang?

QQ said...

bezkan tengok telatah budak2..alhamdulillah kite dberi peluang mnjd ibu n bapa..sara pun mcm dalila gak..rase2 sume budak2 same..

10 said...

kakakakakakkakkkaaaaa... kelakar la dalila nie... ha... haaa... haaaaaa... cakap tepon dengan sapa tu?

Nadiah Sidek said...

hihi...canggih la dalila ni tepon dlm WM tu... :D

gee ryder said...

hehehe..kelakar laa..
ckp tepon ape duk dlm wm ni arifa?

YatieJay said...

Hello..Arifa nak cakap dengan Naufal ke?

Jangan cakap lama2, sorang kat utara sorang kat penang nanti bill melambung tinggi! Heheeeee...

Naufal pun sama, remote tv asyik hilang je dibuat telefon pastu letak bersepah2...

ibu_umairah said...

alahai cayang...semakin bijak....comel je nampak

10 said...

Semalam hawa tengok video hawa ni... dia pn ikut jugak apa yang dalila wat... letak tangan kat telinga sambil sebut haaa.. haaaa... lawak la...

Dilla Zaidi said...

alahai tomellllnyeee..

ni mesti tiru ibu die ckp ha ha ha kt tepon ni...hikhik

MiJa said...

ishk ishk ishk
anak hang mmg suka duk dlm tu ek..sejuk agaknye..kihkih

PadNani~~{@ said...

hihi..comel je tgk keletah anak2 ni kan..penghibur hati ibu ayah:)

polok cium Arifa yg cute n clever!

Ummi Salsabila said...

hahaha.comelnye.petah nnt berckp ni.same dgn aufa.suke wat gaye cmtu.dorng tiru kite.nak gayut gak.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...