nak join? klik banner ni yer

Thursday, September 17, 2009

@ Hadiah Dari UmmiEisya

Hadiah pertama- 1st birthday Dalila

Kelmarin tengah hari dapat kiriman bungkusan pos laju dari UmmiEisya, Terima kasih UmmiEisya..buat susah2 saja..

UmmiEisya ada belikan Dalila drees ni..cantikkan...katanyer suh Dalila pakai time raye nnt dan semperna birthday Dalila 23hb nih... oh..terharunyer..Terima kasih UmmiEisya.. Dalila suka tau..buka jer bungkusan...bgtau dia-ini baju dia... terus dia nak ambik sambil senyum2... mcm tau2 jer.. bilalah dapat berjumpa dgn korang pulak nih..? kiss2 untuk Eisya tau nnt. Terima kasih UmmiEisya.!!



p/s: Ibu sendiri pun belum cari lagi hadiah birthday untuk Dalila...tak tau lagi nak bagi ape kat dia? ada cadangan?

4 comments:

Mrs. Adz said...

alamak!! terharunya siap wat n3 lagi..aku pakai beli je tu sebab tak tahu saiz..besar skit kan..leh pakai lama skit..

beli hadiah pe??aku pun tak tahu nak bagi idea pe..sebab aku pun tgh mencari idea nak belikan untuk eisya ni..nanti ko share ko beli pe ye..hihiii(tak membantu langung aku ni kann)

nanti suatu hari mesti kita akan jumpa gak..aku plan nak g kedah end of year ni..leh la kita berjumpa..

kiss juga wat dalila ye..

10 said...

amboi dapat baju besday dh ek... syoknya... cantek...

dalila suka apa? minat apa? tu la hadiahnya... hahahahahahaaaa...

10 said...

amboi dapat baju besday dh ek... syoknya... cantek...

dalila suka apa? minat apa? tu la hadiahnya... hahahahahahaaaa...

nza said...

wah bestnya dpt hadiah besday..chantik sgt..

Seblm trlmbt, aunty nk wish hepi besdy utk Dalila....moga pjg umur n sntiasa dilindungi ALLAH. Syg Dalila...Umuah!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...