nak join? klik banner ni yer

Monday, September 14, 2009

@ MyDearShoppe - Aidilfitri Giveaway Contest


Alhamdulillah..sempat lagi nak join GiveAway di blog mydearshoppe.blogspot.com kepunyaan kak Mardiana nih. Ibu rasa gambar yg Ibu baru ambik ni lebih jelas sedikit CD yg Dalila gayakan.


Nama anak: Arifa Dalila
Umur : 11 bulan
Tempoh berkecimpung dengan dunia CD: dah 8 bulan
Bil CD dirumah: 8 set (pelbagai jenama TETAPI CD LUNATOTS lum ada lagi)


TAG LINE:
Cantik!
Selamat!
Multisaiz!
Jimat!

Sebab itu ia menjadi pilihan saya...

Soalan wajib pertama:
kenapa anda harus mendapatkan mydearshoppe e-shop giveaway?

Ikhlas saya katakan saya suka menggunakan CD daripada daipers pakai buang biasa tuh. Kalau dengar org lain bagi alasan..renyah lah..susah lah..kena cuci lagi...tak tahan bau najis lah..dan jawapan paling muda- MALAS...saya rasa macam nak pimpin saja tangan mereka itu.. untuk melihat cara saya mengendalikan CD ni dirumah...ia semudah 1..2..3..saja. Cantik pun cantik CD ni.. dah lah selamat untuk baby dan selamat untuk bumi, saiznyer pulak boleh ekjas(multisaiz) dari S-M-L.. sure jimat...memang berbaloi-baloi lah kalo kita guna.
Jadi, memandangkan sekarang ni mydearshoppe ada giveaway CD...LUNATOTS pulak tuh..memang saya selaku PENGGUNA TEGAR CD..tak kan lepaskan peluang lah..lagi pun jenama ni saya belum ada dalam koleksi saya lagi...di tambah pula dengan corak2 (printed) yg menarik itu..memang nak cakap I LOVE U lah kat LUNATOTS..meh join koleksi CD I kat umah ni yer..

Soalan wajib kedua:
sejauh mana anda tahu mengenai blog mydearshoppe e-shop ini?

Saya tahu mydearshoppe ni daripada chat box dalam blog saya..kak Mardiana pernah drop message kat situ ajak join contest di mydearshoppe ini. Saya awal2 lagi tersangat excitet nak join giveaway ni..hari2 saya buka blog mydearshoppe tuh...risau penganjur mempercepatkan closing datenya pulak nnt.
Blog mydearshoppe ni ada menjual cloth daipers berjenama LUNATOTS dan cotton blanket. Showroom mydearshoppe (HQ) adalah di Lestari Apartment, di Bandar Sri Permaisuri, Cheras. dan jika ada apa2 sebarang pertanyaan atau temujanji boleh hubungi:
MARDIANA ALIAS
012-9306501
mydearshoppe@yahoo.com
YM: eye_diana
http://mydearshoppe.blogspot.com/




7 comments:

Mardiana Alias said...

Salam Ramadhan Ibu Arifa,

Akhirnya siap juga entry contest ye.Mekaceh coz sudi join ye...
Alhamdulillah sume syarat dah pun dipenuhi. Kita nantikan keputusannye ye...

Good Luck taw..!

Ummi Salsabila said...

wah!!!! dalila sgt sexy..senyum sgt shomel!! bole mng ni..gudluck..:)

Nadiah Sidek said...

seksinya dalila! hehe...good luck ye! :)

10 said...

ha, yang ni baru la nampak cd dia... tgh makan biskut ek?
arap2 menang la... good luck yer...

Intan said...

Sangat2 cute dan chumel dalila sayang :) Rasa nak cium2 je dia nie...boleh tak mummy nye :)

Gud luck kay sayang...dari gambor nie, Insya'Allah ada can nak monang coz of "the model"!

nadnye said...

tahniah.. dalila dapat no 3..

Mummy_Sofea said...

thanx ibu arifa..salam kenal yer...ur bb arifa pun cute sgt...suka tgk dia...sbb 2 mnang bb cute 2 kan...anyway sama2la kita tido kat hotel yer...tahniah buat arifa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...