nak join? klik banner ni yer

Friday, September 11, 2009

@ Coolababy ClothDaiper GIVEAWAY

Ibu tau giveaway ni dari QQ, dia yg bagi link contest giveaway ni pada Ibu, nak suruh Ibu join..
Hehehe.. oleh kerana Ibu ini pengguna tegar untuk Cloth Daipers (CD)..memang tak akan Ibu lepaskan peluang untuk mencuba nasib..kot2 boleh menambah koleksi CD ibu yg tak sampai pun 10 bilangannyer nih...


bermula
4 Sept -30 Sept
Raya Giveaway Promo!

Free
1 wet bag + 1cd + 1 cute legging


Nak tau apa syarat2 nyer..silalah ke blog sarahrahim.blogspot. Jom lah kita join giveaway ni ramai2..

------------------------------------------------------------------------------------------------

NOTA: Catatan ini BUKAN niat nak bodek penganjur yer

Ibu dah ada 2 set CD Coolababy nih..beli dari kak Nieza suatu ketika dulu.. memang syok brand Coolababy nih bila kita cakap pasal "baby tak senang nak buka pelekatnyer" tuh sebab Coolababy ni..guna butang..ketat..kejap.. So, tak perlu kena "cover" dgn seluar lagi bila nak pakai CD jenama ni.

Nak tau yg mana CD Coolababy tu...
  1. Arifa Dalila pakai warna biru masa masuk contest mamaPayish aritu.
  2. Dalam entry bertajuk "bergaya dgn CD" tu.. CD warna kuning

1 comment:

nza said...

Good luck to arifa...Ank2 kak nza dh trlebih umo sudah...he.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...