nak join? klik banner ni yer

Wednesday, September 9, 2009

@ Bergaya dgn CD..

Sebenarnyer gambar2 ni Ibu ambik untuk masuk contest di MY DEAR SHOPPE E-SHOP tapi cam tak berapa nampak CD yg Dalila pakai tuh...mungkin sebab baju tu labuh sangat kot dan gambar agak gelap. Tarikh akhir contest tu 15hb ni...rasa mcm sempat lagi nak ambik lain gambar nih (tgk tu..perangai tak ubah2... nak buat last minit punya kerja jgk). Nanti nak minta bantuan Abah sekali, Dalila skrg ni cam tak mau tgk kamera murah Ibu jer..susah betul nak ambik gambar dia skrg.

Ini lah antara gambar2 yg ok.

senyum mcm ni ok tak Ibu?

ter lebih sudah senyuman itu..



tersenyum sampai nak terpejam


p/s: kalo tak sempat nak ambik gambar lain...agak2 yg mana sesuai nak masuk contest tu.

19 comments:

LoVEaQshA said...

cutenyer arifa cenyum..
senyum seindah suria la!!~hehe

Mrs. Adz said...

ala cute la dalila wat muka macam tu..i like yang pic no 2 tu..tapi CD nye tak berapa nampak la..ala ko ambik la pic baru..baru la leh menang nanti..bergaya ngan CD baru

p/s- baju dalila dah beli ke..aku tengah nak mencari kasut eisya ni..

Dilla Zaidi said...

dilla rase cam sume gambar dalila ni da okeh le..

sumenye comeii2 belaka..soo sweett senyumannye tu..

azzul said...

lama tak sggh blog ni..bertmbh comei le si dalila..good luck 4 d contest

Na Shari said...

Hihihi...
sweet tengok dia senyum dengan mata yang layu tu :)

nza said...

pndainya dalila posing tu...

MiJa said...

alahai,senyum jek anak dara hang ni!
mmm,smua agak gelap...ambik balik la!!smpt ag malam ni..kihkih

Ummi Salsabila said...

alololo..pnadinye dalila pose..
hepila aunty tgk dalila senyum2 gitu..:p

10 said...

amboi comeiiiinya anak dara sorg ni... suka senyum la dalila ni... atas kepala tu pakai sepit rambut ke?
akak try la amik gambar lain kot2 nampak cd dia tu...

Mama-Danish & Sarah said...

dik, ambik jer gambo dalila tanpa baju....lagik nampak CD yg dia pakai tu...tak dosa kan, blm akil baliqh lagi ni...hihihi....

kalau takde choice, foto yg last tu ok jugak....

QQ said...

ala tomei nye..dah beli cd tp masih tak reti pki lg..huhuhuhuhu..byk sgt butang...confius..

QQ said...

http://sarahrahim.blogspot.com/..ibuarifa kat blog ni ade giveaway cd..join ar..kikikiki

Nadiah Sidek said...

gmbr yg ke-3! ;)

[-suziey-] said...

i like pic 2...cube edit sket kasi cerah..guna photoscape bole tu.tambah lighting utk backlight..cun dh tu,..heheh..good luck :)

miera said...

akum...salam perkenalan...ibu arifa...klu rajin terjah la blog kita ...kita dah follow u tau...

http://mamaalieya.blogspot.com/

kim salam kt arifa ekkk..

ibu_arifa said...

TO LOVEAQASHA: terima kasih..Senyuman kan satu sedekah.. tul tak Aunty zura :)

TO MRS ADZ: tulah..tak berapa nampak CD tu..aku dah angkat baju tuh,,,tp dia bukan nyer mau dok diam..gerak2..tertutup balik CD tuh..
aku dah beli baju kat Dalila,kasut tak beli kot..pakai yg mana ada saja..sbb dia bukan nak pakai pun..asyik nak buka..atau nak gigit2 kasut tu pulak.

TO DILLA: Terima kasih..3 ni jer yg ok..yg lain tak mau tgk kamera pun...tak mau senyum pun..hihihi

ibu_arifa said...

TO AZZUL: terima kasih..rindunyer kat Aunty Liza!!

TO NA SHARI: o ok..suka yg tu yer ;)

TO NZA: pandai?..biasa2 jer posing tu..terima kasih

TO MIJA: malam2 asben p tarawih.. tunggu hari sabtu -ahad lah..mungkin time tu betri carema aku ada sikit jer kot..tu yg gelap gitu tuh.

ibu_arifa said...

TO UMMI SALSABILA: Yerlah..mmg hilang tension/geram bila tgk anak kita senyum kan..nak marah pun tak jadi..

TO 10: haah..pakai sepit rambut.. ibu dia punya..insyaallah..nanti nak ambik gambar lain.

TO MAMA DANISH SARAH: yer tak yer jgk yer...nape lah tak terPK cam tu yer..tp kena tgk budi bicara abahnyer jgk..nnt tak pasal2 dah publish gambar tu..kena tarik balik plak nnt..thanks yer!

TO QQ: Dah reti ker guna CD tu..smlm nak drop komen kat chat box QQ tp..dia suruh tunggu few minit..tp lama plak tu.. ada apa nak tanya..jgn segan2 tanya saya yer..contest tu jom lah kita masuk sama2..buat entry jer kan..senang!

ibu_arifa said...

TO NADIAH: yg ke 3? ok..thanks!

TO SUZIEY: saya tak reti langsung nak guna photoscape tuh..reti adobe phshop jer..thanks yer Suziey for the adv tu..saya menghargainya..

TO MIERA: W'salam miera..saya pun dah singgah blog miera td tau..salam perkenalan :)..cutenyer Alieya tuh.. nak kiss pipi dia sikit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...