nak join? klik banner ni yer

Friday, September 4, 2009

@ Tag dari Aten

Salam...hari ni nak selesaikan TAG dari ATEN..ada 2 tag sekaligus nih..

Tag 1: OH SUAMI ku OH SUAMI ku..

1. Nama suami anda...
Nama dia mohd Fadli

2. Umur suami hati..
Umur tahun ni baru 31 tahun

3. Insiden pertemuan...
Kitaorg jumpa masa Ibu baru kerja dgn company Motorola...masa tuh dia suruh sorang pakcik yg sama department dengan Ibu untuk tanyakan nama Ibu..pakcik tu pulak berpura2 "kekonon"nya TERsalah org...siap tanya nama semua...pas dapat nama Ibu...dia start YM-YM..gitulah ceritanyer...

4. Kelebihan dia di mata anda...
Banyak kelebihanyer...nak citer semua panjang berjela pulak...antaranyer..
1st time dulu suka sebab dia sedikit "berisi"--so, Ibu akan "sentiasa" nampak "kecik" bila Ibu berjalan dengan dia...hihihi..peace Abang!!
Sekarang nih suka sebab dia amat mengambil berat hal2 rumah tangga...hal2 berkaitan arifa dalila...sampaikan kalo Arifa Dalila demam..dia lah yg berjaga...bergilir2 dgn Ibu...bukannyer dia bantai tidur or tgk tv jer..

5. Harapan...
semoga dia akan sentiasa menjadi suami dan abah yg penyayang, bertanggungjawab dan penyabar melayan karenah anak isteri abang nih...

6. Gambar suami anda...
Tengok kat atas header blog tu yer...(suami ku pemalu...tak suka Ibu letak gambar dia dlm blog)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tag 2: Siapa Aku?

1) Nama2 Timangan Anda:
menn, min,

2) Anda Seorang Yang:
suka jalan2, suka shopping (meskipun window shopping jer..) suka pokok2, suka kumpul stem.. cepat terasa kalau org cakap2 hal2 berkenaan dgn keluarga...banyak lah..apa lagi nak taip nih??

3) Insan Teristimewa? Describe Apa Yang Membuatkan Dia Terlalu Istimewa Dimata Anda:
Mak dan ayah di kampung...suami dan anakku, Arifa Dalila.

4) Lagu Kesukaan Anda:
Semua lagu saya suka...pop, rock, balada,..mahupun nasyid.

5) Makanan Kesukaan Anda:
Laksa ->lagi 1 bulan baru boleh makan...sabar jer lah..
Mee goreng, kue tiew goreng/sup/tom yam


6) Warna Kesukaan Anda:
Pink dan biru serta maroon.

7) Sikap Yang Membuatkan Anda STRESS:
kalo TERpaksa bercakap dgn org yg..
  • suka tengking2..org yg suka cakap dgn nada suara yg kuat2.
  • suka nak menang jer..padahal dia yg buat salah.
  • suka jaga tepi kain org...cerita kisah org lain sana sini.
  • org yg berat sebelah...org yg tak bersikap ADIL.
  • org yg suka memperbesar2kan cerita...kire suka jadi "nasi tambah" lah nih.
  • org yg TAK dengar apa yg kita cakap..tp bila dia cakap..benda remeh pun dia nak kita dengar...
memag stress kan kalo kena "deal" dengan org cam nih...mintak simpang lah kan..

8) Tiga Benda Yang Mesti Ada Dalam Beg Anda:
Duit, kad yg penting2, handphone.

9) Kali Terakhir Anda Menangis Dan Kenapa:
Tak ingat lah...rasanyer bila terasa hati dgn asben kot.

10) Tag 7 Rakan Anda:

tak tau nak tag sape..so, sape2 yg rajin nak buat..SILA BUAT LAH yer..



8 comments:

Sitisifir10 said...

wah..saya ada kawan yang kumpul setem...dulu kecik rajin susun ikut negeri lah, tema lah...skang ni kalau ada setem baru je saya letak dalam kotak kecik aje...ahahaha...sebok belek anak pulok

miemiey said...

erm..rajin tul jawab 2 tag yee...kl rajin boley saya ambik ni yee...

nza said...

kak nza pn dpt tag tu ttp blum ada mood nk jwb.....

MiJa said...

alahai..sweet nyer kisah perkenalan hangpa!hahaha btul2 nk ngorat tu...^^

10 said...

terima kasih sebab siapkan tugasan ni... hahahahahahahhaaaa....

ibu_umairah said...

wahh,,,seisi menjawab tag......hee.he...akhirnya selesai juga yee

Ummi Salsabila said...

lama xbuat tag..mls btol.hehe.

pasni pnggil kak min la ek..:)

Mama-Danish & Sarah said...

lepas ni akak panggil min ya....boleh ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...