nak join? klik banner ni yer

Monday, November 15, 2010

@ Ada Sesiapa Berminat tak?

 Saya dah lama plan nak buat simple GA ni.. Dulu pernah saya buat entry pasal ni..(klik sini untuk entry tu) tapi sampai sekarang tak dilancarkan lagi. Lagi pun saya ni tak ler berapa terer sangat pun nak design2 nih... setakat sikit2 tu boleh lah...buat bila saya lapang/free2 saje.

So, nak tanya a.k.a survey lah dulu pasal GA yang bakal saya lancarkan ini...ada yang berminat ker tak? Yer lah..rata2 sekarang ni semua orang dah ada watermark/signature sendiri kan.. tu yang agak risau tak dapat sambutan tu.

Tak berani pulak saya nak selalu memandai2 buat then kasi kat orang (orang tu tak suruh pun..saya yg rajin nak buatkan)...risau orang marah/tak suka dan pandang serong pulak kat kita. So, dengan adanya GA ni..kire korang macam request..so sape2 yang bertuah tu nanti saya buatkan lah watermark/signature untuk nya. Okey gitu?


sila beri pendapat ikhlas anda yer..

photobucket

31 comments:

AshAnas said...

sgt teringin nak watermark yg kak min design sbb sgt cute.

Gieyana said...

Wahh Min..cantik ar..pandai kamoo design..buatkan utk akak leh?hehehe

Nad @ MamaZakwan said...

mesti la nak join... :) cam saya ni mana ada watermark ke signature ke, hehe... :)

Cik Andam Hazlina said...

joinnnnnnnnn... hahahahaa

*azni* said...

ohh,sy setuju kak min!kalo nk buat watermark tuk sy lg la sy setuju...hehe..

ecamajasara said...

nak2..dah lame n tak selalu berblogging byk dah lupe..hehehehehe

mama rifQy said...

me xkesahh.kalau buat sy join!!!

Sharifah nor said...

org lain tak nak..tak pe dik..buat jer untuk akak..

SYaMiLa said...

waa...ada GA..hmmm...akak dh ad watermark..tp kalai nak masuk jugak blh ke?

teringin jugak nak yg min design... :-)


New Entry "5 Cara Kurangkan Load Time Blog Yang Terlampau"

Izan Ishak said...

min, kak izan nak join kalau min buat GA watermark free. sbb hari tu nampak nadiah punya cantik je.
tp segan nak minta min buatkan...hehehe... sori ye, sblm ni dah buatkan signature, ni nak watermark (kalau menang GA)

kakyong said...

min,
mesti ada yg nak nanti... ;)
cuba lah buat...

Ummimusa said...

bagi saya yg x pandai buat watermark ni, nak watermark, heheheheeheh

de' Elle said...

ngan tak malu nye..kak Elle ngaku nak join..hehehe
harap2 timing ngam,jgn ler cikLuna mnyebok time nk join GA nt.. :)

misSbLurRy said...

min,

rasa nya x kisah...mesti ada juga yang pengikutnya,,,,

untuk buat sesuatu kene tanggung risiko kan...so apa salahnya kalau mencuba...

cha said...

nak-nak, lagi-lagi free ;)

Rusniza Mohd Nor said...

slm kak..new follower..klu sudi dtg r jenguk..sy add email akak...hehe nk jugak watermark tuh..pandainyer akk..

kakngah said...

kalau yg ada WM blh joint sekali... jgn risau.. aku mesti support punye... blh tmbah koleksi WM..hihihi!!

Kyuubi said...

ekceli aku x tau pun apa tu watermark. uhuhu. x pernah ada watermark pun

yg kesian,

Blogger 20 Sen

Zaidah said...

akak pun nak jugak....hehehe

10 said...

nak signature la... watermark kak min dah bg hari tu... huhuhu... sungguh x malu ni... nak lagi... tamaknya ko 10...

Ummi Eisya said...

saya nak...baru fikir nak tukat WM baru...nakkkkkkkkk

p/s-min,aku ada nak request lagi satu ni..hang mesti tau apekan..utk blog gak..

Notami said...

salam min! min buat jer..
notami pon berminat gak nak join!
t tag notami ye kalo dah dilancarkan..

Fiza's said...

kalau nak bagi nak la jugak coz sy nie x pandai bab2 design nie ehee kecil tapak tangan, laut china selatan sy tadahkan

sz | m.s.s said...

mestilah nakkkk! ;p

eja said...

nak juge..sy mmg x reti nk wat sendiri..toloooongla wat GA ni..hehehe

Huda said...

nak join :)

Ms Nury said...

Bukan semua orang pandai design. Tak salah kalau Min nak jadikan watermark sebagai hadiah okey tu!
Tak cuba buat mana tahu sambutannya lagi kan? Kalau Min buat InsyaAllah Nury join :)

mama_umar_maryam said...

insyaAllah klu buat GA watermark ni zety join sbb blm ade wmark lagi ;)

Fieza79 said...

sy nak...belom dpt WM yg betol best...buat jerr...

sebelum tu jemput join GA sy dl ehh

http://fieza79.blogspot.com/2010/11/1st-ga-bahagia-ku-di-sini-aka-fieza79.html

gee ryder said...

akak takde watermark lg, tlg buatkan bole? hehe

Niza said...

min, niza takde watermark lg, tlg buatkan bole? hihii..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...