nak join? klik banner ni yer

Tuesday, November 23, 2010

@ SIKAT gigi sebelum tidur?

Jangan Lupa Sikat Gigi Malam Sebelum Tidur

Hihihi..kenapalah saya baru perasan tulisan pada ubat gigi ni. Dah banyak dah dapat pek toiletries or goody bag dari Hospital Pantai ni, bila Dalila atau Abah masuk ward sebelum2 ini...tapi baru kali ni saya perasan. :P

 Mungkin sebab saya tak berapa minat menonton filem seberang... perkataan "SIKAT GIGI" memang kelakar bagi saya.. terbayang seolah2 sikat rambut di gunakan pada gigi.. hihihi


hahaha.. okey kawan2 semua..
Jangan lupa SIKAT gigi bila bangun pagi dan sebelum tidur ya!


photobucket

14 comments:

*azni* said...

hehe..klaka la kak min ni..

chekna @ mama ziyad said...

hehehe... kelakor la plak bunyinya...

IBU WAFIQ said...

berkenan ngn dalila..hehhe...cantik header..pic dalila yg pakai skaf n nampak rambut sket tu cute sangat..

Zaidah said...

sikat gigi...hehehe...nampak macam lain aje perkataan tu...semoga dalila sihat n aktif yer....jangan demam lagi..amin...

Huda said...

hehehehe...kelakar pun yer kan..sikat gigi sebelum tidur :)

mama_umar_maryam said...

kt msia ni klu sikat gigi blh berdarah woo,hahhaha

zura@iwan said...

hahaha...sikat gigi...adeii..

SyidaGorjes said...

cnfem indon.
dulu maid akak pun suka cakap sikat gigi.

zurazari said...

hahahaha....
comel jer... sikat gigi eh...

macam nak sikat rambut plak=)

e.l.i.z.@ said...

bahasa indon kah itu? heheh sikat gg

ibu_Arifa said...

TO AZNI: hihihi..tu lah..1st time baca tu gelak habis lah..hilang jap tension dlm kepala.

TO CHEKNA: tu lah pasal..bunyi mcm pelik jer kan..hihihi

TO IBU WAFIQ: Hi..Ibu Wafiq..salam perkenalan..terima kasih singgah blog kami ni.

ibu_Arifa said...

TO ZAIDAH: Terima kasih kak Zai.. sayang kak Zai :)

TO HUDA: Sikat..jangan tak sikat. hihihi

TO MAMA UMAR MARYAM: hihihi..kalo betul2 guna sikat..mmg berdarah lah jwpnyer nnt..agaknyer kalo sikat rambut..jd berus rambut tak? kasi terbalik perkataan sikat=berus tu. hihihi

ibu_Arifa said...

TO ZURAIWAN: kih..kih..kih.. lawek kan bunyinyer..

TO SYIDA: ooo..yer ker.. akak gelak tak bila maid ckp mcm tu? hihihi

TO ZURAZARI: yer kan.. tp kalo gigi silap sikat leh berdarah lah gusi tu nnt.

TO ELIZA: yer eli..bahasa indon. mmg kelakar kan bg yg tak biasa dgr...saya lah tu.

10 said...

baik doktor... nanti kami sikat gg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...