nak join? klik banner ni yer

Friday, November 12, 2010

@ Rekod Terbaik Saya bersama Nuffnang

Saya dah daftar dengan Nuffnang hampir 2 tahun. Sejak awal 2009. Satu tahun pertama memang teramat menyedihkan... angka "sen" tu maintain jer..susah sangat nak gerak2..apatah lagi angka "ringgit".. time tu Buffered Earning (BE) tak pernah dapat. Saya mula dapat BE pun sejak Mac tahun ni. Alhamdulillah..walaupun jumlahnyer tak de lah sehebat2 bloggers otai yang lain...satu iklan paling tinggi pun dapat RM 11 gitu jer. Tapi syukurlah kan...rezeki jugak walaupun tak banyak.

Nak tengok ker? tapi ni bukan niat nak menunjuk2 yer...tak banyak mana pun kalo cakap saya nak berlagak. Hanya sekadar buat kenang-kenangan sejak saya menceburkan diri bergelar "blogger" selama ini.

 ni rekod terbaik bagi blog saya...kempen awal tahun 2010 dulu

yang terkini, 4 kempen BE yang saya terima....alhamdulillah

Terima kasih kepada semua bloggers yang yang sudi singgah di blog saya ini. Jangan lupa tinggalkan jejak yer.. insyaallah.. saya akan balas kunjungan ke blog anda nanti.


photobucket

14 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah banyak tu...tahniah k....cayok2

mama rifQy said...

rzeeki kann? alhamdulillah!!

Farra Dhelina said...

kumpul sikit..lama2 jadi bukit :)

mama tisya said...

tahniah..byk gk tu BE..ada dr tkde langsung kn

zura@iwan said...

bagus la min..skurang2nya ada BE banding ngan kak ni...org x ramai nk lawat blog akak...nk dpt BE tu x layak la kan..

Momma Mia said...

wah byk la tuh... tahniah!!
Minkan rajin bengkongsi, mesti la org mai dtg jenguk... keep sahring dear!!!

Huda said...

best tu :) tahniah2!

Izan Ishak said...

tahniah min...rezeki tu.
samalah ngan k.izan. dari tahun lepas dah daftar. tak pernah dpt BE. Bulan Jun thn ni baru ada BE melekat. sampai skrg masih ada BE gedik2 di situ~

happy blogging min~

Izan Ishak said...

tahniah min...rezeki tu.
samalah ngan k.izan. dari tahun lepas dah daftar. tak pernah dpt BE. Bulan Jun thn ni baru ada BE melekat. sampai skrg masih ada BE gedik2 di situ~

happy blogging min~

10 said...

banyak tu kak min... org ni pun merangkak2 ja...

*azni* said...

tahniah kak min..sy ni lgsg 0 earning..hehe..

Gieyana said...

Tahniah yer Min..moga bertambah2 BE tue yer...owhh bila ler akak nk dpt byk camni..kekeke

SYaMiLa said...

min..sama la ngn akak..daftar dh masuk 2 thn..sehingga bulan 9 lalu...jumlah tak sampai pun rm5...he3...

tp lepas aktif kan diri dlm blog ni awal bulan 9...bulan 10 baru dpt BE...

alhamdulillah...

lepas ni nk kena update dan bw blog mlm2 la...lepas raya dh start keje balik... ;-)

New Entry "5 Cara Kurangkan Load Time Blog Yang Terlampau"

Notami said...

salam..waa..blog min dah maju la skrg! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...