nak join? klik banner ni yer

Wednesday, November 24, 2010

@ Akan Turun ke BP


Insyaallah kami sekeluarga akan ke  BP malam esok (Khamis malam) nanti.. BP ni bukan "Balik Pulau" yer kawan2.. ini BP = Batu Pahat, Johor yer. Kawan baik saya semasa di USM dulu2 akan menjadi isteri orang tidak lama lagi. Semoga korang berdua kekal bahagia sampai akhir hayat..aminn.

Dah lama plan nak ke majlisnya, sejak dari beliau bagitau tarikh nak buat majlis tu lagi. Ini adalah kali pertama kami satu family "berjalan" dengan  menaiki bas. Harap semuanya okeylah yer.. Tiket basnya pun sudah lama di beli. RM55 seorang dari (Pulau Pinang - Batu Pahat).


Doakan perjalanan kami nanti yer kawan2..
semoga selamat sampai BP dan selamat balik semula ke Penang.


ada sape bloggers area Bp tak?.. insyaAllah..we all ada kt Parit Sulong Jumaat ni..


photobucket

14 comments:

AshAnas said...

jauhnya nak berjalan...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

semoga ape yang dirancang selamat, nanti jangan lupe update story k

Huda said...

semoga slmt pergi dan balik..umah mak huda kat kluang je..tp x blk wiken ni..

ujee said...

balik kg i tu...
leh singgah umah mak i...
kawan u tu duduk mana?

Izan Ishak said...

min...kenduri kawen kat parit sulong ke? kak izan dok kat parit raja. dekat ngan UTHM...mmg tak jauh tu~~

moga selamat semuanya ye~~

Nadiah Sidek said...

semoga selamat pergi dan selamat sampai :)

Zaidah said...

semoga selamat dalam perjalanan.....

kampung asben kat BP...Parit Jelutung

10 said...

jauhnya nak p tu kak min... naik bas ek... semoga selamat pergi dan kembali ke penang... bape ari kat sana?

miera said...

semoga selamat sampai dan pulang yer kak min..insyaalah.amin..

zura@iwan said...

g knuri smbil jln2 la ek...nek keta ke?

bhati2 dijlnraya...

MiJa said...

dalila jgn noti2 tau dlm bas!

misyamissyou said...

jauhnye kak dr penang..sy org BP..hee slamat pengantin baru pada kawan akak :)

mamaMUHAMMAD said...

wah...bertiga naik bas..??ok la..nk handle sorg msti penat..nasib abahnyer ade..sy pnh naik bus skala dr ikea ke KJ station..fuh..tu pun poning naik berdua..semoga perjalanan ibu selamat pergi dan kembali..

rynas said...

take care drive carefully

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...