nak join? klik banner ni yer

Wednesday, November 24, 2010

@ Hadiah Masa Dalila Tak Sihat aritu..


Thanks AshAnas... cantik sangat hadiah ni..exclusive dari Shanghai lagi. Thanks a lot yer Shira dan semua juri yang telah memilih Dalila sebagai pemenang pertama.
Terima hadiah ni masa Dalila tengah demam, jd tak sempat nak buat entry masa tu.

---------------------------------------------------------------------------
dan lagi satu hadiah dari kak Syida Gorjes
 Hadiah Giveaway teka kat mana Kak Syida nak gi bercuti

Cantikkan...dari Universal Studio Singapore tu.. Terima kasih kak Syida..
Hadiah ni Abah check kat letter box..masa kami ambik "ward leave".. kiranya kami terima masa hari raya Haji aritu lah.


photobucket

9 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam, best nyer dpt hadiah. tahniah

*azni* said...

tahniah dalila n kak min....

Izan Ishak said...

tahniah dalila...syoknya dapat hadiah~~

zura@iwan said...

gift shanghai tu mcm sm je yg ada kt kak zura..hehe...

tahniah dalila...

Zaidah said...

tahniah dalila...

10 said...

tahniah... mak & anak dapat hadiah ya...

e.l.i.z.@ said...

wah bestnya dapat adiahhhhh...pengubat demam dalila ni ;-)

mama rifQy said...

waa...chanteq hadiahh!! congrate arifa yg shumel

rynas said...

wah Dalila ni bertuahlah asyik menang hadiah jer...hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...