nak join? klik banner ni yer

Friday, March 5, 2010

@ Hadiah dari Cupcake Children's Boutique

Oh dah lama sebenarnyer Ibu terima hadiah ni..cuma tak sempat nak buat entry saja.. sibuk nak balik kampung cuti CNY lah time tu.

Hadiah2 nyer...



1 set baju dan satu kemeja tgn panjang yg cantik ni adalah dari penaja..




Cupcake Children's Boutique

berikutan dari kemenangan Dalila tempat ke-2 dalam contest MomBloggresPlanet iaitu Cutes Baby of The Planet 2009 Contest (klik di SINI entry tu)



TERIMA KASIH

Cupcake Children's Boutique !!!




Photobucket

5 comments:

Suhana Shahril said...

Tahniah2..tentu tomei bila dalila pakai nnti...^_^

Mrs. Adz said...

tantek2..mesti cute dalila pakai kemeja tu..murah rezeki dalila..

~Ifa~ said...

cantiknya kemeja tuh.nti dalila pakai dgn jeans msti cute miut punya...hehehehe.

10 said...

wah... cantek la baju dalila... bestnya dpt byk hadiah...

rynas said...

wah Dalila kecik2 lagi dh menang banyak hadiah vangga achik tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...