nak join? klik banner ni yer

Thursday, March 25, 2010

@ Siapa Nak join? (Masak memasak)

Awal2 pagi kelmarin dapat sms dari isteri kpd salah seorg kawan Abah. Dia mengajak ke bengkel oven katenyer.

TARIKH: 28 MAC 2010 (Ahad)
WAKTU: 8.30AM -1PM
TEMPAT: AREA SUNGAI TIRAM, BAYAN LEPAS.
BAYARAN: RM10 SAHAJA

ANTARA RESEPI NYA:

1. CUP CAKE

sumber pic: encik google


2. MUFFIN PIZZA
sumber pic: encik google jgk

3. AYAM PANGGANG

4. BISKUT

5. KEK BUTTER

Jadi, siapa2 yg FREE area penang ni yg nak ikut..jom lah..yg berminat sila tinggalkan email or fon nombor or apa2 yg patut di bahagian comment ni yer..

selewat2nyer hari Jumaat nak kena submit nama kerana tempat terhad (kata isteri kepada kawan Abah tu)


Photobucket

13 comments:

♥Azie♥ said...

salam kak min

klu dekat saya dah join nie..menarik nie

mama tisya said...

bestnye msk2..dh la murah tp kt penang...kt kl tk dpt ler rege tu

Intan said...

Alooo jauhnya di sana. Kalo dekat inysa'Allah nak join coz teringin gak nak belajar buat cup cakes nie :D

zue @ annaleeya said...

nape jauh sgt???? lenkali wat kt kuantan eh....

best tu klu dpt blajar wat cup cakes....

10 said...

macam best je... murah lak yuran dia... tapi x dpt join la...

nanti2 kak min masak pos je la kak org ek... heheheheheee...

Ibu Ayra said...

RM10 ja? ishhh....ishhh awat mughah sangat...? kalau venue dia kat jitra or kangaq, kak ros dah bagi nama dah...

MiJa said...

alaaaaaa..dh la menu dia best..rm10 plak tu!!!!haih..28hb pg aku gerak g KL de conference ag..haih...nnt aku mintak resipi ayam panggang kat hang..hehehe

Ammi Sara said...

Min pegi ke? bestnye!
murah n dekat tp pagi tu ada hari perjumpaan ibu bapa guru kat sekolah yaya, amik repot kad. (terasa diriku dah tua anak amik repot kad g2) hehe..
kalo min pg hv fun k

mumyShaneQeisha said...

bestnyer...syg tak dpt join.jauh sangat.best cup cakes tu

ibu_arifa said...

TO AZIE: Salam Azie..hehehe.. tu lah Azie pindah p sana lah pulak :)

TO MAMA TISYA: murah kan..tp xtau lah camner tu..saya pun 1st time join benda2 cam ni.

ibu_arifa said...

TO INTAN: tu lah saya pun xcitet sbb ada cup cake tu lah..mcm best jer kan kalo reti buat cup cake tu.

TO ZUE: ooo..Zue pun suka cup cake jgk yer.. tak pe nnt insyaallah saya share resepinyer kat sini.

ibu_arifa said...

TO 10: lor..ingtkan aten nak join jgk.. tak pe lah nnt kak min ..dan kalo jd..kak min pos yer..tunggu..

TO IBU AYRA: hehehe..min tau kak ros suka benda2 cam ni..aritu ada baca ckp nak buat cup cake kan..hihi.. tu lah diorg buat kat penang jer.

ibu_arifa said...

TO MIJA: Aku ingat hang leh join..baru aku nak sms ajak td..hang xfree ker.. tak pe nnt aku letak resepi tu kat sini..insyaallah..

TO KAK SARA: Insyaallah Min join. hubby kasi join. hohoho..ambik report kad yaya yer..syok+ gementar plak min rase..

TO MUMMYSHANE QEISHA: yer ker..tak pe insyaallah saya share apa yg saya belajar tu nnt yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...