nak join? klik banner ni yer

Saturday, March 13, 2010

@ Hadiah Tuala Bersulam Nama..dah sampai


Alhamdulillah..Pada Julai 2009 yang lalu..Ibu talah terpilih sebagai salah seorg dari 5 pemenang (oleh Mr Random.org) untuk satu giveaway yg menawarkan hadiah tuala bersulam nama (1 tuala besar dan 2 tuala muka). Entry kegembiraan tersebut telah Ibu buat di entry INI.


Dan pada 11 Mac 2010 baru2 ni..hadiah yg telah dijanjikan oleh Kak Shiela tu pun selamat sampai di tangan Ibu..Terima kasih Kak Shiela.. "Ibu Arifah pun Ibu Arifah lah.. saya terima saja, hadiah free kan"


Seorang lagi kenalan Ibu iaitu mamaManja pun telah menerima tualanyer juga.. klik SINI utk tgk hadiah tualanyer..



p/s: saya malu tak bertempat sikit bab2 nak minta hadiah2 ni..org tak kasi/lambat kasi.. saya dok umah diam2 jer lah.. mungkin 'diorg' ada masalah kot.. rasa sedih sikit tu mestilah kan..tp sekarag dah dapat..sukanyer saya :) yippie!!


Photobucket

6 comments:

10 said...

oooo... cantek la siap ada butterfly lg... tahniah...

mamaAliff @ salmi said...

wah bestnye min n dalila..slalu menang2 adiah itu bagainye contest n giveaway...thniah...

p/s: rajin tul ek join2 sume tu..hihi

AshAnas said...

hehe, dh penah bc kisah tuala sulam ni kat blog MM dulu... smpai dh nk bersalin MM tunggu hadiah tu kan...takpelah, janji dh sampai...

Ummi Eisya said...

cantik..sekali dapat sampai 3 tu..rezeki tul

ibu emy efy eqy said...

bestnya ibu arifa.

yang specialnya ada sulaman nama ibu arifah gitu!

rajin2lah join contest ye. kak wa ni nak jugak join tapi tak tahulah bila agaknya berkesempatan.

Ain said...

alhamdulilah, akhirnya dapat jugak kan.....

tahniah min...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...