nak join? klik banner ni yer

Wednesday, March 10, 2010

@ Cutest Baby With Cute Mom by Mama_Aqish

Lagi 2 hari nak tutup contest nih..cepat-cepat..

Nama Anak: Arifa Dalila Mohd Fadli
Nama Panggilan Anak: Arifa / Dalila

Umur Anak: 1 tahun 6 bulan

Nama Ibu: Fatimah
Nama Panggilan Ibu: Min


Sebab2 suka baca blog Mama_Aqish..
  • Blog Mama Aqish ni ada menceritakan kisah kehidupan Mama Aqish sekeluarga, ada cerita pengalaman suka duka mereka sekeluarga..(cthnyer: cerita2 di nusery, percutiaan)..jadi sedikit sebanyak saya akan jadikan pengalaman Mama Aqish ni sebagai panduan.
  • Kerana Mama Aqish mempunyai anak (yg bernama Aqish) yg tidak jauh beza usianyer dgn usia anak saya. Jadi banyak cerita2 berkisar anak2 boleh dikongsikan bersama.
  • Kerana Mama Aqish ni tidak kedekut ilmu untuk mengajar saya dan rakan2 blogger yg lain beberapa tutorial yg berguna bagi blogger2 yg masih 'hijau' seperti saya.
  • Tak kurang juga info2 berkenaan dgn sale/jualan di seluruh Malaysia.. Terima kasih Mama Aqish!!!


Banner Penganjur Contest...

Mama_Aqish


Terima kasih juga kepada penaja2 hadiah kali ini ..iaitu:

Powered by BannerFans.com

So Lovely Collection

Luv Baby Fashion


Create your own banner at mybannermaker.com!

D'Nur Boutique Dan Jus Mate 5



Create your own banner at mybannermaker.com!

Adda Cute Cloth


Photobucket

10 comments:

Mama_Aqish said...

ok tq for join...lulus

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

tu lah dan ke dak kyana nak masuk ni.. bizi..bizi..

contest dah buat draft..cuma nak insert semua sponsor je lg.. aduh..

comel je dalila rambut panjang ikat tocang tu..

Ummi Eisya said...

ibu dan anak yang sama comel..good luck ye ibu dan anak ni..

wei,spec mata baru ke..hihi..makin berseri la..

Ammi Sara said...

dalila pun masuk contest, goodluck ye..mana tau ada rezeki kan, tp dalila selalu menang kan :)
baru tau nama penuh ibu fatimah, ingatkan aminah ke, yelah panggil min kan, hehe..

fARahAnNa biNTi rAhmaN said...

jomlah join giveaway pertama sayer…
http://mybaby-farisha.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-giveaway-birthday-present.html
anak u comey...mane tau ade tuah anak u...

10 said...

mama cute...
baby cute...
mesti boleh menang ni...
mudah2an berjaya ek... aminnn...

tunbegia said...

sungguh cute,

salamm,

Ummi Salsabila said...

dua2 cute miut..gudluck ;)

Ain said...

gud luck min...

dua-dua tomei...hehehe...

nadnye said...

patut la dalila comel, mama dia pun comel.. apa2 pun good luck Min dan dalila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...