nak join? klik banner ni yer

Saturday, March 27, 2010

@ Esok ..kelas masak memasak- ada aral melintang :(


Dah balik dari mtest kt Recsam tgh hari tadi..alhamdulillah..boleh jawab dgn baik.. tawakkal saja lah..tunggu kot2 ada rezeki saya kali ni doa

TERIMA KASIH kepada kawan2 ku yg mendoakan dan memberi semangat kepada saya kelmarin. sayang kt korangpeluk


Sebenarnyer nk tulis pasal kelas masak memasak yg akan diadakan esok (kat entry INI). Rasanyer tak dapat nk pergi pulak nangih .. tak de sape nk jagakan Dalila. Sebelum ni encik suami yg tawarkan diri nk jaga Dalila, sambil menyokongbanyakckp saya utk ke aktiviti2 sebegini. Tetapi, sejak dari siang tadi, encik suami terchenta ni, tak berapa sihat pulak.. terpaksalah saya CENCEL aktiviti utk esoknangih


Itu lah kan..kita hanya merancang..tp semua ALLAH yg tentukan..tak rezeki lagi nk belajar buat cup cake tu putuscinta .. next time may be.. dah call bagitahu akak yg ajak saya haritu. Akak tu ckp, kalo ada lagi bengkel sebegini, dia akan bgtau lagi.


Photobucket

6 comments:

Ibu Ayra said...

tu lah kan...kita cuma mampu merancang... tapi dah tentu ada hikmah sebab min takleh pi kelas tu... ada byk masa lagi...

10 said...

alahai... lambat lg la dapat merasa cup cake kak min...

mudah2an encik suami tercinta kak min cepat sembuh ya...

YatieJay said...

adalah tu hikmahnya...

Ala min, kau belajar kat internet aje mcm mana nak buat cup cake. Kat youtube pun ada cara2 nak buat...heheee...

paij188 said...

ade hikmahnye tuu.. take care.

ibu_Arifa said...

TO IBU AYRA: yer lah kak ros..ada byk masa lagi kan nak belajar.

TO ATEN: Terima kasih Aten.. hubby jrg demam..bila demam "parah" la sikit.

ibu_Arifa said...

TO YATIJAY: yer ker kak Yati..ada kat youtube..tak terfikir pulak nk cari kat situ..hihihi..terima kasih bgtau :)

TO PAIJ188: moga2 lah kan..harap2 benda2 yg baik2 sajalah. terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...