nak join? klik banner ni yer

Tuesday, March 9, 2010

@ Petang Yg Ceria

Gambar diambil sekitar kawasan rumah saja, depan rumah ada court badminton, so kat sini lah Ibu selalu bawa Dalila main2 dan lari2 bila petang.

Masa ni rambut Dalila dah seminggu di potong. Lagipun dah lama xambik gambar Dalila byk2 mcm ni..hihihi.. Skrg mcm ni lah fesyen baju Dalila, sbb tak nak bagi dia peluh2/naik ruam. Bila dah laju berlari ni..mmg susah betul Ibu nak ambik gambar Dalila..terpaksa tukar setting kat kamera guna mode "sport" punya. Kalau tak sure "blur" dan tak jadi gambar2 nih.

Jom lah..layan pic-pic ceria Dalila..


...yey!!!



..hihihi...


..oloh..nampak semua gigi

....larikk!!!!

..nak minum air jap..



p/s: Nak ucap HAPPY BIRTHDAY utk kawan Ibu hari ini...AIDA BAHARI, kat BP skrg.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki, selamat dan berbahagia disamping keluarganya disana.


Photobucket

12 comments:

♥Azie♥ said...

ala tomeinyer dia

Momma Mia said...

Wah dah penuh gigi Dalila.
Pandai sungguh dia beraksi depan camera. Geram la aunty tengok!! kiss sket... mmmmuuahhaassss

~Ifa~ said...

comei dalila.pandai wat candid erk... cmua pic dalila tuh gelak aja ye.suka la tuh dpt lari2 kt court.boring gak kan kalu asyik teperap lam umah aja kan

Ummi Eisya said...

cutenya dalila..rambut pendek..nampak lebih bergaya..ranggi lagi..hihii

dah byk ye gigi dalila..eisya baru 6 batang..eisya pun pakai bj mcm ni skrg..musim panas ni kesian jugak klu diorg peluhkan..

lin muhamad said...

nampak lain muka dalila berambut pendek.hehe

Intan said...

Alooloo tersenyum aunty tau tgk piccas dalila nie :) So adorable lah dia nie...

K.Intan pon skrg mula belikan arissa baju yg mcm sleevless sikit, cuaca panas tul lah. So itew baju kena kasik bukak sikit lah...ha ha :D

hati - ema said...

yer.... seksi mcm meen.... ketiak mmg nampak la... kalau tak.. ades... menggaru ler jawabnyer

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini... lama tak menyinggah.. wah semakin cute la dalila... memang kan bila budak semakin aktif ni.. macam2 ragam kan

Wan Anis Sorfina said...

sememangnya ceria, lagi2 pakai bju merahhh.. utk kite-kite aje.. haha..

mama | sarah | syimir said...

sonok anak dara kecik ni ye..gerammm untie...

Nadiah Sidek said...

yg nmpk gigi semua tu belajar buat muka garang ke? eheh..

10 said...

amboi2... sukanya dalila bila kuar umah ek... baru merasa udara segar ckit kan... gambar no 3 tu, garang ek ke marahkan ibu ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...