nak join? klik banner ni yer

Tuesday, March 2, 2010

@ Baju Kurung Pertama..

Tak habis lagi citer semasa cuti CNY baru ni..
Baju kurung Dalila yg telah Ibu hantar di kampung awal January aritu,telah siap...RM18 utk baju Dalila. Bukan main seronok lagi dia pakai baju kurung pertamanyer tu...happy kami semua tgk dia gembira mcm tu... asyik cakap .."..tek..tek (=cantik)" jer sana sini...sayang suka..nanti Ibu buat lagi yer sayang..

Tengok lah antara gaya Dalila nih..

amboi...bukan main lagi yer..

gambar di ambil setelah 2 hari selepas kejadian jatuh di bilik air tu.

Banyak gambar Dalila yg Ibu ambik haritu, tak berapa menjadi..Dalila asyik gerak2 jer.. kamera Ibu ni, kalo model dok gerak2..blur lah gambar jadi nyer..sedey betul..bila nk 'grab' dslr satu nih..


p/s: rasa rindu kat rambut panjang Dalila dulu tu bila tgk gambar2 nih.. paling tak best masa tidur..cium kepala Dalila --dah tak masyam mcm dulu dah..huhuhu..

p/s: Ruam di badan Dalila dah hilang..terima kasih pada kawan2ku yg prihatin...TERIMA KASIH SEMUA!! :)

Photobucket

20 comments:

MRS. K said...

takpe, rambut tu boleh tumbuh panjang lagi...

Mrs. Adz said...

cantik la dalila..ayu nye la..nanti suh ibu wat lagi tau..bila nak pakai sepasang ngan ibu ni..

p/s-aku nak sent pic eisya kat ko ni..leh tak

Wansteddy Tales said...

Tanteknya dalila :) sebutan pelat2 pn tomey2 je :)

Intan said...

Manis nya dalila berbaju kurung :) Muah cikit kat dia!

Kesian baca psl dalila jatuh kat bilik air tu...hope that luka di kepala dia dah makin ok.

Suhana Shahril said...

Alahai tomei nya..baru nampak cam anak dara..
takpe..nnti2 rambut dia panjang balik...xde dah cam curly2 ek

mama | sarah | syimir said...

eeee comeinya baju kurung dalila... :)

hati - ema said...

tantek nyer dalila

Ain said...

comelnya bila berbaju kurung....

sopan santun jadinya dalila nie...hehehe....

Ammi Sara said...

Ala la la..
comelnye dalila..
Ni yg wat aunty teringin nak baby girl nih, ;)

Nadiah Sidek said...

alahai..comelnya dalila berbaju kurung

nadnye said...

ayu jea anak dara sorang nie..:P

rynas said...

ala..ala comeinyer dia...sib baik Dalila jauh jer. kalau tak untie dah amik dalila jd model majalah dah...hehhehhehe

10 said...

alahai... comei & ayu je berbaju kurung... cantek... mahal jugak ya tempah baju dalila tu... kalo dewasa bape lak kakmin?

ibu_umairah said...

comeii nya anak daranya pakai baju kurung........nan rambut jgn potong lagi tau,simpan panjang sikt

maya amir said...

comelnye berbaju kurung..manis gitu:)

♥Azie♥ said...

ala tomenyer..nnt raya suh ibu buat lagi yer...nmpk kiut klu budak2 pki baju kurung

ibu_arifa said...

TO MRS K: yer..sabar menanti rambutnyer panjang semula nih..rindu nak buat tocang!

TO MRS ADZ: terima kasih..yg ni aku dah buat sepasang dgn baju aku sekali..tapi segan nak suruh hubby aku ambik gambar..so aku jer lah yg jd kameraman utk Dalila ni.

TO WANSTEDDY: hihihi..terima kasih.

TO INTAN: Terima kasih kak intan..luka tu dah ok..dah hilang pun parut dia.

ibu_arifa said...

TO SUHANA SHAHRIL: terima kasih kak Ana..hahaha...baru nampak mcm anak dara? hihihi

TO MAMA SARAH SYIMIR: Terima kasih mama sarah :)

TO HATI EMA: Terima kasih Ema :*

TO AIN: Terima kasih..sopan santun + manja nih kak! hihihi

ibu_arifa said...

TO AMMI SARA: Terima kasih kak sara.. insyaallah..ada rezeki akak nnt dapat geng perempuan kat umah nnt..insyaalllah!

TO NADIAH SIDEK: Terima kasih... peluk cium kat safiyyah nnt yer.

TO NADNYE: Terima kasih kak Nad.

TO RYNAS: Terima kasih..nk ambil jd model majalah..boleh..boleh..hihihi

ibu_arifa said...

TO 10: Terima kasih..mahal kan..kalo org dewasa..siap span dan lis dia cas rm38. kat area 10 lagi murah ker? leh tempah sana nnt.

TO IBU UMAIRAH: Terima kasih kak siti..tu la..kalo leh xmau potong jgk rambut dia nih..tp cuaca skrg panas sgt..kesian dia.

TO MAYA AMIR: Terima kasih kak maya :)

TO AZIE: terima kasih..mmg nk buat lagi..skrg ni dah dok xcitet nk p kedai kain dah ni. tp nk tempah tu yg susah tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...