nak join? klik banner ni yer

Tuesday, February 2, 2010

@ Alhamdulillah...2nd place Winner in MBP Contest

2nd place winner in Cutest Baby of The Planet 2009 Contest


Alhamdulillah...syukur dan happy sangat2 kerana Arifa Dalila mendapat tempat ke-2 dalam contest yg di anjurkan oleh MomBloggersPlanet pada pertengahan January 2010 yg lalu. Entry untuk contest tu di SINI.Untuk melihat entry keputusan pemenang KLIK di SINI.


Dan Hadiah yang kami menangi berjumlah RM580 adalah dari para penaja berikut:

***LittleBigShots Family Photography Session (Klang Valley/Putrajaya)

***Gymboree Outfit from Cupcake Chic Children’s Boutique

Cupcake Chic Children's Boutique



Memang tak sangka2 boleh menang tempat ke-2 ni. Jadi Ibu nak mengambil kesempatan utk mengucapkan berbanyak2..


TERIMA KASIH -
THANK YOU-
KHOP KHUN KHA (siam)


kepada
KAK ROS & MomBloggersPlanet selaku penganjur CUTEST BABY of THE PLANET 2009 contest kali ni

dan juga

penaja2 hadiah iaitu TheLittleBig Shots dan Cupcake Chic Children’s Boutique


TERIMA KASIH juga buat semua kenalan2 blogger IbuArifa yg telah mengucapkan tahniah kepada kami atas kemenangan ini.


TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA SEMUA PEMENANG DAN PESERTA CONTEST CUTEST BABY of THE PLANET 2009 KALI INI...


Photobucket

23 comments:

kakngah said...

tahniah utk dalila..

mama tisya said...

tahniah..arifa mmg cute & comey

nadnye said...

yeaayyy.. tukang sorak jea.. nie
Tahniah.. Dalila mmg selalu menang kalau masuk contest.. Sesuai sangat dengan si kiut nie.

Mrs. Adz said...

tahniah dalila...memang cute la dalila ni..leh jadi model pa&ma ni..suh ibu hantar tau..be a good girl ye sayang..

dalila,suh ibu cepat2 g amik outing tu tau..tak sabar nak tgk dalila beraksi depan kamera nanti..muaahhhh utk cik comel ni..

Fiza's said...

congrates

Momma Mia said...

Tahniah!! Tahniah!! Bertuah la Dalila & min. Murah rezeki tahun nih kan.

azzul said...

tahniah dalila...mmg cutest pun

[-suziey-] said...

alhamdulillah rezeki ariffa..tahniah:)

Jiey^Mien said...

Congrats Arifa!!
Siyes auntie dok budget arifa leh dpt grand prize!

Farra Dhelina said...

best nya menang.. tahniah yea.. ank u mmg comeyy..patut menang.. :)

congrts arifa!!

YatieJay said...

Congrats! Dah dapat agak Dalila boleh dapat top 3 punyaaa.....

Suhana Shahril said...

Alhamdulillah..rezeki arifa dalila...dia mmg cutes!

Ain said...

tahniah min....

dalila memang chomelll..

wansteddy said...

tahniah ibu arifa.
murah rezeki tahun baru :)

Fauzieah said...

tahniah...mmg cute..entah nape biler tgk gambo arifa berbaju pink..bertocang nih terbayang watak kartun budak pompuan dlm monster inc tuh..cam sama jek..ehehehe..

10 said...

wow... menang lagi... bestnya... tahniah.. kiss2 ckit...

ummuabdullahsyaakir said...

Tahniah buat arifa comel ^_^

ibu_arifa said...

TO KAK NGAH: Terima kasih Kak Ngah..lama x singgah sini yer kak ngah.

TO MAMA TISYA: Terima kasih Mama Tisya :)

TO NADNYE: Thanks Kak Nad,saya xde kerja..masuk contest jer lah yg jd kerja skrg.

MRS ADZ: terima kasih Aunty Fara, entah dia ni pandai beraksi ker tak dpn kamera org tu entah lah.. tak biasa lagi org lain ambik gambar dia..selalu dia upah Ibu dia jer jd fotografer.

ibu_arifa said...

TO FIZA: thanks Fiza.

TO MOMMAMIA: terima kasih.. alhamdulillah..rezeki Dalila pulak kali ni.

TO AZZUL: terima kasih Aunty Liza.. lama tak baca citer terbaru Naufal.

TO SUZIEY: alhamdulillah..thanks yer suziey :)

ibu_arifa said...

TO JIEY: terima kasih..hahaha..dapat grand prize? saya pun tak berharap sgt, bila dah submit jwpn (email) pun dok was-was mcm nk 'ubah2' jer hari tu.. tawakkal jer lah. tahniah utk Ian encem jgk yer..

TO FARRA: terima kasih..Farra. alhamdulillah,rezeki dia

TO YATIJAY: Terima kasih kak Yati.. amboi pandai betul 'meng'agak' yer skrg..hihihi

ibu_arifa said...

TO SUHANA: yer kak Ana, rezeki dia dapat no 2 kat contest tu..terima kasih :)

TO AIN: terima kasih mamaSarah.

TO WANSTEDDY: Terima kasih, alhamdulillah..rezeki diawal tahun.

TO FAUZIAH: terima kasih.. hahaha..sama ker dgn karton tuh.. nk kena tgk balik la citer tu.

TO ATEN: Terima kasih Aten..tahniah utk aten jugak yer..dapat mutiara dari Sabah tu..best :)

TO UMMUAMBUDULLAHSYAKIR: Terima kasih.. lama ummi menyepi yer..

Aiza said...

Congrats my dear, cannot wait for our session soon! Nanti KC email with the details ya....:)

Mama_Aqish said...

tahniah...arifa memnag cute macam ibunyer haq tu yang leh menang tu...cayok2 nanti masuk contest banyak2 k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...