nak join? klik banner ni yer

Monday, February 1, 2010

@ Hadiah lagi dari Contest Mama Aqish

Assalamualikum,

Hari Jumaat lepas, Ibu dapat lagi satu hadiah dari contest Mama Aqish, kali ni dari penaja

CLICK-CLICK SHOPPE



TERIMA KASIH CLICK-CLICK SHOPPE :)
Memang cantik frame itu, siap tulis nama Arifa Dalila lagi tuh...TQ


Berkenan nak order jugak frame ni? sila lah terjah blog perniagaan CLICK CLICK SHOPPE ni.
Banyak lg yg menarik ada di jual disana....



Photobucket

8 comments:

Ain said...

cantiknya min...

tahniah... berbaloi-baloi kan...

akak pun nak terjah jugak la frame cantik tue...

Mrs. Adz said...

cantik..

wansteddy said...

tahniah ibu arifa. wan tgk dlm MOBS dpt tmpt ke2 @ ke3 (xsure tgk sekali imbas) kan3?

hepinya tgk muka ceria arifa menang hadiah :)

zaza@mamaHanin said...

salam...
amboi cik min.. jeles betui.. banyaknya dalila dapat adiah.. macam2 contest ibu dia masuk.. tu lah namanya berkat usaha menghasilkan kejayaan.. hehehehe.. macam cikgu laks..
zaza nih malaih betui nk join2.. kdg2 teruja jgk tgk min duk join itu ini, tapi bila nk join ja.. mula lah mood nih semacammm jer jadiknyer.. hehehe..

ps: zaza nk refer ngan min pasai penjagaan gigi baby nih.. ader advise tak? si kecik hanin la nih agak susah nk gosok gigi.. dulu masa baru beli berus gigi (yang stail masuk jari tu) baru, dia macam teruja ja nk gosok gigi.. mai pas2 tu, dia mcm susah nk bagi kita gosokkan kat dia.. siap mintak berus gigi kita lg tuh sbb dia nk gosok sendiri.. camner yer min? ade advise? zaza ada tanya ngan misi pasai nih, tp dia bgi jawapn tak berapa nk kena dgn soalan la pulak! adei.. dei.. poning mokcik neh!

zaza@mamaHanin said...

salam...
amboi cik min.. jeles betui.. banyaknya dalila dapat adiah.. macam2 contest ibu dia masuk.. tu lah namanya berkat usaha menghasilkan kejayaan.. hehehehe.. macam cikgu laks..
zaza nih malaih betui nk join2.. kdg2 teruja jgk tgk min duk join itu ini, tapi bila nk join ja.. mula lah mood nih semacammm jer jadiknyer.. hehehe..

ps: zaza nk refer ngan min pasai penjagaan gigi baby nih.. ader advise tak? si kecik hanin la nih agak susah nk gosok gigi.. dulu masa baru beli berus gigi (yang stail masuk jari tu) baru, dia macam teruja ja nk gosok gigi.. mai pas2 tu, dia mcm susah nk bagi kita gosokkan kat dia.. siap mintak berus gigi kita lg tuh sbb dia nk gosok sendiri.. camner yer min? ade advise? zaza ada tanya ngan misi pasai nih, tp dia bgi jawapn tak berapa nk kena dgn soalan la pulak! adei.. dei.. poning mokcik neh!

aten10 said...

wah... hadiah lg... tahniah... bestnya dapat byk hadiah...

ibu_arifa said...

TO AIN: yer mmg cantik frame ni.cepat2 lah order.

TO MRS. ADZ: terima kasih.

TO WANSTEDDY: terima kasih

TO ZAZA: hihihi...saja suka2 memeriahkan contest sana sini..kalo menang -rezeki, kalo kalah pun xrugi apa pun.
pasal gigi tu, ada entry dalam bulan Dis, min ada tulis pasal checkup gigi Dalila..nnt zaza tgk kat situ yer..nnt reply kat sini pun..sama jer isi maklumatnyer nnt.

TO ATEN: Terima kasih Aten :)

Ummi Nani said...

Tima kasih yer..

Jemput la singgah click click shoppe lagi yer...

http://click2shoppe.portalniaga.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...