nak join? klik banner ni yer

Monday, June 22, 2009

@ Vote Arifa Dalila -Contest Aksi Tido

Assalamualikum semua,
Terasa lama sangat dah tak update blog, (sampai kawan blogger-10- tanya "kemana menghilang?-THANKS yer 10") Sebenarnya, sejak hari jumaat- sabtu - ahad yang lalu.. Ibu buat-buat buzy sesangat. Buzy dengan kelas memandu, dengan parenting workshop nyer lah.. huhuhu..letih...next entry Ibu citer pasal tu yer..kali ni nak citer pasal.....

" VOTE ARIFA DALILA - A0026 "

Alhamdulillah, Dalila terpilih masuk final contest AKSI MENARIK KETIKA TIDUR anjuran MAMA UZMA yg dianjurkan tempoh hari..memang ramai kawan2 kita yg join contest tu.. dan memang sungguh comel dan kelakar tengok aksi-aksi anak kecil tu tidur..hehehehe (kalo takde contest macam ni, mungkin Ibu tak tahu "ada banyak aksi MENARIK anak-anak kita ketika sedang tidur..")

Cara-cara nak mengundi....

Sila taip A 0026 dan tinggalkan dalam komen pada entry SINI..(sila klik pada perkataan SINI)

Anda boleh buat 5 undian.. jadi disamping mengundi anak2 kawan2 yg lain tu.. jangan lupa undi untuk Dalila jugak yer...A0026..

last date for vote: 3 July 09

TERIMA KASIH pada yg telah mengundi Dalila..





p/s: thanks ye Mija.. sbb tinggal msg kt "chat box" tu..kalo tak aku tak perasan result final contest ni dah keluar..

12 comments:

niza said...

okeh..akan diundi!!!semoga berjaya...

zue_annie said...

ok insyaAllah i undi punyo hikhik...moga dalila berjaya lg

Mama_Aqish said...

Salam,

kita dah undi untuk Bbay Arifa yng tomei itu....kan Arifa pemenang Baby Cute contest...so kali ni punyer contest harap2 arifa leh menang lagi....CAYOK2

Mama_Aqish said...

tapi sedey...bloh kita tak de dalam senarai bloglist Ibu Arifa.....hu....hu....

10 said...

ooo... bz rupanyer...

ok... dh siap vote utk dalila... good luck ek..

YatieJay said...

Sebagai peminat setia Dalila,mestilah aunty vote dia.....Good luck!

rynas said...

wah masuk contest..mg berjaya yer..nak undi gak brng satu..dua

Rantong said...

Salam ziarah. Blog yang bermaklumat dan menarik.

View Profile: Rantong™

Jiey^Mien said...

Nnt Auntie undi Dalila yea.. Weekend ni ok.. =)

MaMa aYiN_FaSHa said...

yuuuuhuuuuuuu...saya dah vote utk arifa yer..

Mama-Danish & Sarah said...

dah vote utk dalila semalam...moga-moga kali ni menang lagi....

shakeymirza said...

tqvm vote tuk airell..akan vote tuk your bb..tuka2 link ya..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...