nak join? klik banner ni yer

Friday, June 12, 2009

Award dari Ainerza dan Mama Auni

Kali ni Ibu dapat award dari kak Ainerza dan Mama Auni Firdina. Terima kasih daun keladi yer kak Ainerza dan Mama Auni Firdina..saya amat menghargainya..best3..dapat award ler katakan..So, tak mo tangguh2 lagi dah macam dulu pening nak cari balik nnt cepat2 Ibu tempek kat blog ni..

Ini award dari Kak Ainerza..

Ini pula award yg Mama Auni kasi..



sebab soalannyer cam lebih kurang jer..jd Ibu buat serentak je lah yer..bolehkan.'

1) Accept the award, post it on your blog together with the name of the person who has granted the award and his or her blog link.
okey..siap!!

2)Pass the award to 15 other blogs that you’ve newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award
Ibu cam tak reti nak pilih lah..cam biasa lah..list panjang2 akan Ibu buat..tp kali ni cam tak sempat nak buat 'link' lah..so Ibu list nama kawan2 Ibu jer okey..

Ummieisya
UmmiSalsabila
Mija
Kak Nieza - Baby Zulaikha & Khadeeja
Naurah
Kakngah
KAK Ita fed-baby sarra
Kak leendie-baby rayyan
Kak Yan- UmmiAbbi Qis
Kak Intan- baby Arissa
10-baby Hawa
Ummi Khayra
Zaza-baby Hanin
UmmiAfifah
Kak suhaila ab
SufieHas
Adik Ahlami
Mama Aqish
Kak YanaDzul
Kak PadNani- Baby Hafiy
JIey Mien
Mama Qaisara
Azzul
Kak Diniedinar
putra Mama
Kak QQ
Ibu Aqil-Aqilah
Kak Rynas
Kak Akma
Kak Nadye
Ema Red -Baby Yasmeen
Kak Ifa- Baby Naufal
Kak Ina- Baby Nabila
Kak Na Shari
Kak Cutemiut78- Baby Amirul
Kak Zue Annie
Kak GieYana
Kak ZuraIwan
KakLong Nazula
Kak Hayati -Baby Azri
Kak YattJay- Baby Naufal
Fara Adura -Baby Sofea
Kak Munira -Baby Zahraa
Cikgu Mahirah
Ummuabdullah Syaakir
Kak AmiGrow
Kak Herni - santai@dmost
Ibu Ayra - Baby Ayra
MamaHana -seindah Hidup ini
Kak Umie/Salmi -Mama Aliff
Kak Fid
Kak Azie -Baby nonie dan erin
Kak Nurul Dhia -baby Hafeez
Kak Fiza -Baby Adam Muqri
Kak NyIzD / Noy - Baby Darwish
Pija 5120
Mama Sarah Syimir
Fauzieah -Baby Faris
Ibu Zharif- Baby Zharif
Kak Dora- My simple life
Mama Ayin Fasha - Baby Ayin
Mama-Danish & Sarah
Kak Linda -Mama Payish
Kak ELIZA kru
Kak Illa -Baby Damia
Kak SuFarizan
Ibu umairah - happiness family
Little mama Dairy - baby Izzah
Cikgu Leadleedea
Kak Puteri1 -Baby Aqilah
UmmiMUSA
Idayu - Beyond My Life

Cam ade yg terkurang lg nih..tak pe lah..dah 2 malam dah Ibu buat dok list nama2 kawan2 blogger ni..mana2 yg tertinggal..Ibu minta ampun yer..tp SILA LAH AMBIK KETIGA-TIGA AWARD INI..ikhlas nih!! (berpinau mata dok list-nak kasi kat korang tau)
Okey yer..harini 12hb ada kelas memandu jam 8.30pg nih.. Ibu pergi minta diri dulu :)


25 comments:

naurah makwa said...

mekaceh ibu arifa

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

tenkiu..nanti kak yana amek..

tag tentang cabaran langsing kena postpone dulu..baru nak langsing..dah berisi balik..huhu..

Jiey^Mien said...

Dear, thanks for the award yea.. =)

~zuraiwan~ said...

Wahhhh...ada award la...tq2...

Mrs. Adz said...

terima kasih ibu dalila..(wei min ko perli aku ke..aku memang dah lupa sape yg bg tag ngan award ni..hahah..nak kena wat sesuatu ni)

Ibu Ayra said...

tima kasih ibu arifa... ramainya list penerima award...

MiJa said...

ok, nnt aku amik!xde karpet merah ke?

rynas said...

ouuhh sungguh bertuah rasanya dpt award. tenkiu..tenkiu termasuk dlm senarai penerima award..Lihatlah dunia akakkakka

Fauzieah said...

amboiii..pjg nyer list dia..
nih amik ketiga-tiga award tuh ker..haha..

anyway..thanks yer..hihi..
suker..suker..dpt award nih..hahaha..

10 said...

tq2... nanti org amik ek...

Ibu Aqil-Aqilah said...

salam Ibuarifa... rajin tul Ibuaarifa ni meng'list' kawan2 tuk terima award ni... thanks ya.. nanti Ibuani amik ya...

MaMa aYiN_FaSHa said...

Tenkiu...nanti kita tempek kat umah kiya ter...

ibu_arifa said...

TO NAURA: sama2..sharing is caring ;)

TO YANADZUL: Okeh..takpe..nnt dah 'ready' dan free2 leh la buat tag tu.

TO JIEY MIEN: you are welcome.. kiss2 kat Ian yer :)

TO ZURAIWAN: hehehe..yg ni kak zura lum dapat lg kan..so saya list la nama kak zura dlm tu..ambik yer..free jer.

ibu_arifa said...

TO MRS ADZ: Sama2 UmmiEisya..mana ada aku perli ko..aku ni yg dok 'terjah' blog kawan2 cr tag dan award yg lum ku ambik..ni pun baru siap ku 'list' nih..so..tak mo jd ber'koyan2' lagi cam dulu lah.

TO IBU AYRA: sama2 Ibu Ayra..saje nak kasi semua kawan2 blogger-kalo boleh :)

TO MIJA: wokeh..tak de kapet2 lah kali ni.. budget ciput..

TO RYNAS: hehehe..terima lah..ku ikhlas :)

ibu_arifa said...

TO FAUZIEAH: yer..ambik ke3 tuh..saje nak memeriahkan alam blogger nih..

TO 10: okey 10, no problem :)

TO IBU AQIL-QAILAH: hihihi..saya mmg rajin bab-bab cam ni..suka sama2 dapat..sama2 happy :)

TO MAMA AYIN FASHA: okey mama, kiss2 to ayin sama yer:)

ibu zharif said...

ooohhh...ibu_arifa, mekacih yg x terhingga ;)

ibu_umairah said...

berlajar memandu yer.....selamat berjaya yer!!!!

kaklong nuzula said...

terima kasih yer ibu arifa!

mama | sarah | syimir said...

terima kasih ibu arifa bg award!

PadNani~~{@ said...

thanx for d awards dear..sukaa=)

Noy said...

tq so very much :)

Yan said...

maceh dik...
heheh tadi sempat komen fes entry jek...
pastu cam nak ujan plak.
trus ttup.. hehe

suhaila-ab said...

huhuhuh sory ibu...tak sempat nak buat...walau pun simple plan aje...nanti akak buat ok..dah ada dlm draft dah nak tunggu guna pos laju aje ni...

nadnye said...

TQ..ramainya penerima award.. baru ada masa nak jengah.. nanti kaknad ambil yea

E.L.I.Z.A said...

tq tq..ibu pun dpt award jgk tau..sila amik kt page kak eli =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...