nak join? klik banner ni yer

Saturday, June 6, 2009

Koleksi Tight Dalila

Dah lama dah tulis cerita ni, tp niat nak tunggu dulu hadiah dari Mama Aqish (yg Baby Cute contest) tu sampai dulu...tp disebabkan xsempat nak buat entry baru..jd saya publishkan entry lama ni yer.

Sebenarnya sewaktu baca yg mama Aqish buat contest tu..memang tak terpikir pun boleh menang..dan Ibu rasa 50-50 jer nak masuk contest tu..tgk gambar2 para perserta yg dah submit..lagilah Ibu kecut perut.. Last2..buat la jugak entry pada hari terakhir contest nak ditutup.

Sebelum ini memang Ibu dok meronda2..untuk melihat dan meninjau blog2 kawan2 yg menjual tight untuk baby..nak pulak Dalila tak de lagi tight..niat memang nak belikan juga lah nnt. Bila dah submit link dan email ke blog mama aqish.. rasa cam tak leh nak menang sangat waktu tu.. (sbb Ibu tak de ramai kawan sgt masa tu).. habis kawan2 Ibu..dah Ibu promote untuk undi Arifa waktu tu Ibu pun belilah beberapa tight online.. (maaf yer mama aqish..saya tak beli kat mama aqish sbb saya takut dikira "rasuah" kan penganjur/juri contest pulak)



Sekarang, Dalila dah ada 4 tight..(1 daripadanya..lum muat untuk di pakai lagi..Ibu oder saiz 12-24month :P) Leght warmers pulak..Ibu beli 5 pasang..(baru pakai 3 pasang sekarang).. cukup lah yer Dalila..dah tak muat tight2 ni..baru ibu beli lagi yg baru yer..




Tight de purple




Tight putih (ada LOVE kat buntut..cute!)


Leght warmers pelangi..



Sebab dah banyak tight ni lah buat ibu pilih dress HIjau sebagai hadiah Baby Cute Contest tu..

18 comments:

Ummi Salsabila said...

entry dalila bertight ek.comelnye dalila bertight.ummi pun suke belikan aufa tight.sbb nampka cute bile pki.samela dalila.aufa pun de 4 tight.warmer - baby leg yg pelangi tu kite same.ekekekek!aufa still pki tight yg 3month s punye.bdn die gitu gak.ada gak yg pki lg.slmt la duit kite nak beli yg len.kuikui

Na Shari said...

Comey je Dalila pakai tight...Seksi you...Tambah2 yang Love kat montot tu..Hehehe...

Akak salah seorang pengundi Dalila masa mama aqish buat contest ni...Geram tengok gambar dia pakai tudung tu...

PadNani~~{@ said...

ish..shomell nyer tight Dalila..Dalila lgla shomell!!

kat Oman ni takde org jual tight..nak beli online pun rasanya x berbaloi nak sent ke Oman..so anak ummi takde tight ^^

Mrs. Adz said...

mak oi..cantiknya dalila pakai tight ni.cutenye sangat nak pulak yang ade love tu..i suka u..eisya pun dah banyak tight n legging ni..memang cantikkan kalau bebudak pakai..

Yan said...

akak plak tgh carik legging... kat mane awak tgk tight2 ni seme? share ler

ibu_arifa said...

TO UMMI SALSABILA: tgk Aufa pakai tight yg buat saya nak try bg Dalila pakai jgk tu..mmg nampak cute jer kaki-betis diorg di sarungkan tight tu kan..cam selamat jer lutut dia kalo dia nak merangkak.

TO NA SHARI: Terima kasih Kak Na, sbb undi Arifa Dalila hari tu..nnt minta Dalila kiss akak yer bila ada peluang berjumpa nnt.

ibu_arifa said...

TO PADNANI: oo..siannyer..kedai SOX WORLD tak de gak ker kat Oman. sbb saya tgk tight pun ada jual kt kedai tu ari tu..Tak per lu tight pun tak pe..Hafiy ttp comel ajer dimata kami..kiss2 to Hafiy..

TO MRS ADZ: Ni kire promote ni Fara..paling suka tau yg ada gambar love kt bontot tu..kainnyer tak le tabal sgt..lembut jer..kire sesuai lah dgn cuaca panas kt penang nih..brand OLD NAVY kalo tak silap..

ibu_arifa said...

TO YAN: saya beli semua online kak..kat http://ohbabygirlboutique.blogspot.com/ dan http://babyandkidscollections.blogspot.com/ Tapi aritu saya ada nampak tight ada jgk dijual kat kedai SOX WORLD..cantik2 lak tu..kainnyer pun nipis jer (mesti pakai xpanas nih) tp yg kt kedai tu saya xbeli try lagi, sbb yg dah ada ni pun dah rasa banyak dah.

mummYaeesh said...

comelnye la budak tecit ni!lagi la pakai tight camtu rasa nak sepak2 jerk montot dia tu..whoops!

MiJa said...

KALAU aku de baby girl nnt,harus jugak aku bli tight ni..huhu
sgt comel yg ade love kt buntut tu...sexy u!
ade jugak yg menyinggah soxworld nnt,survey..ekekek

ibu_arifa said...

TO MUMMYAESH: Sob..sob..apalah dosa anak kecil ni sampai nak di sepak2 bontotnyer tu...

TO MIJA: beli..mesti beli walaupun sepasang.. sure ko suka tgk dia bertight cam tu nnt.

nadnye said...

Cantik dan comel.. Dalila mmg comel..kan
yang ada love kat BUM tu comel yea.. yang pelangi tu sama cam Sarah.. yang love beli kat mana?

zue_annie said...

comelnya dalila ni...pakai apa pon comel..x pakai pon sama oppsss terlebih lak kkekkekee

kaklong nuzula said...

Comel sungguh dalila pakai tu. Nanti nak beli jugak la kat auliya.

Linda said...

ala..cantik nye tight purple tu..cari utk Payish kat SOgO tak dak yg berkenan..beli kat ne?..tlg la gtaw..hu3

ibu_arifa said...

TO NADNYE: hehe...yg pelangi beli online je kak.

TO ZUE ANNIE: alamak!! tak pakai baju kalo..malu la cayer..hihihi

TO KAKLONG NAZULA:..terima kasih..beli lah..sure suka tgk Auliya bertight nnt

TO LINDA: Semua beli online jer kak..kt http://ohbabygirlboutique.blogspot.com/ dan kt http://babyandkidscollections.blogspot.com/.. try la intai2 kt situ

Tembikar Suasa Enterprise said...

Salam semua, kalau berminat nak beli baju branded baby, bolehlah layari website saya di
http://kingofbabywear.blogspot.com/
Pelbagai barangan bayi dan kanak-kanak dijual pada harga yang murah je.. =)

MisS HoNeY said...

comei nya dalila..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...