nak join? klik banner ni yer

Wednesday, June 17, 2009

@ Contest Aksi Menarik

Dah dekat 2 bulan Ibu tak join apa2 contest rasanya..tp baru2 ni terlintas nak join satu contest bila Mama Uzma ada drop pesanan kt ruangan 'jom borak' kt blog Ibu ni..pastu Ibu pun singgah ke blog Mama Uzma.. tengok tajuk contest AKSI MENARIK KETIKA ANAK TIDO.. cam best jer..tp ade ker gambar Dalila time tidor? rasa cam tak de lah gambar yg 'terkini' lagi sensasi sebab Dalila dah kurang tidur sejak 2-3 bulan yg lepas..kalo siang..sure tak lebih 1 jam nyer..

Tapi tak pe..berbekalkan semangat nak join contest Mama Uzma ni..dlm masa yg singkat tu sempat Ibu ambik gambar AKSI Dalila ketika tidur..mmg macam ni lah AKSI TIDUR Dalila yg terkini.....

Nama Anak : Arifa Dalila Mohd Fadli
Umur Anak : 8 bulan 3 minggu
Kategori : 2 bulan -1 tahun

Kenapa pilih gambar ini?
  • Gambar ni adalah gambar AKSI TIDUR yang TERKINI -(15/06/09) Bukan sekadar tidur cam biasa2 tu ( Bukan just tutup mata..pastu zzzzZZ)
  • Dalam gambar ni menerangkan AKSI DALILA yg suka pegang jari kaki dia sebelum nak mula lelap..kalau sedang berstokin, sure dia jerit2 sambil cuba menarik keluar stokinnya itu dari kaki...tapi sebelah kaki kiri jer pulak.. :P
Serta slogannya.."bila rasa mengantuk..saya suka buat cam ni (main jari kaki)...ibu cakap saya kelakar bila terlena sambil pegang kaki nie..betul ker?"


Bagi sesiapa yg lum join contest ni..anda semua masih boleh lagi berbuat demikian kerana contest ni berlangsung dari 8 June sehingga 28 June 2009. Keputusan contest akan di umumkan pada 6 July 2009 yer..(harap2 bg lah kami menang ye Mama Uzma..)

Mama Uzma anjurkan contest ni untuk 2 kategori:
  • umur anak dari 2bulan sampai 1 tahun
  • umur anak dari 1 tahun hingga 3 tahun
Untuk keterangan lanjut..sila terjah ke blog Mama Uzma (sila klik pada perkataan 'Mama Uzma') sekarang...anda pasti suka melihat hadiah yg ditawarkan oleh beliau!! Pastikan juga anda telah memenuhi syarat2 pertandingannya itu...mudah saja kan!!


21 comments:

Fauzieah said...

gud luck yer..
kita nak join dah tak leh..
baby dah terlebih umur..hahahahaha..

zue_annie said...

goodluck..hikhik kelakar la dalila ni :) comel

naurah makwa said...

kelakarnya..bleh plak dia main hujung kaki..kalau kat depan naura nih, dah kena gelak terbahak2..akak mesti menang punya la..

mamanoa said...

ala tomey..uhhuhuh,beb gud luck beb..i pun masuk contest ni gak..huhuhuh...

Ahlami said...

hahahaa...lawak2...
arifa dok wat ape tuee smbil tido..hehe..
mesti menang niee!! mudah mudahan...hehe

10 said...

ishhh...ishhh...ishhh... cam tue peel dalila tido ek... kelako la... lain dr yg lain... ape2 pn, semoga berjaya ek... hihihihiiiii...

Mama_Aqish said...

amboi2 tido sambil pegang kaki...sungguh tomei arifa

suhaila-ab said...

tu ok lagi..comel...ni ada yg nak tido kena terguling sana sini..huh..katil king size pun tak cukup space

Ummi Salsabila said...

ala...tomeinye tido cmtu....good luck ye
aufa pun nk join.tp tunggu...kihkih

PadNani~~{@ said...

hikhik..ikut sape Dalila tido camtu tu sayang..shomel je!=)gud luck dear! mmuuaah

Mrs. Adz said...

haha..macam daku la style dalila ni..nak tido mesti main kaki dulu..eisya pun nak joint tapi tak sempat nak post..anyway good luck ye..comel bangat ni!!

YatieJay said...

Org lain tido nak gentel bantal busyuk...tapi dia lak gentel kaki busyuk...heheee...

Good luck!

Jiey^Mien said...

Byk betu contest skrg ni kan..
Gud luck arifa.. =)

MiJa said...

mmg menarik!xpenah tgk ag baby pegang kaki masa nk tido...alalala,cute aa dalila!

~Ifa~ said...

mudahan mudahan kali nie dalila menang lg.amin..........

~Ifa~ said...

comei dalila tido pegang kaki.heheh

Ibu Ayra said...

gudluck ye dalila...

Intan said...

Cutenya dia pegang kaki tu...gud luck ye sayang ;)

ibu_arifa said...

TO FAUZIEAH: Terima kasih..tak pe skrg kan musim contest..contest utk ibu-ibu nnt leh la akak join.

TO ZUE ANNIE: Thanks kak zue..saje suka tgk gambo dia pegang kaki cam ni..

TO NAURAH: tu lah..mmg rasa kelako bila tgk depan mata tau..dlm pic ni tak berapa rasa sgt..

TO MAMANOA: thanks..good luck to you too okey.

ibu_arifa said...

TO AHLAMI: hehehe.. tak menang pun tak pe..saje nak memeriahkan contest kawan2 jer..kalo dapat tu rezeki lah kan..

TO 10: malunyerrr..hihihi..kenapa tak join contest ni..atau contest yg lain 10? tak berminat ker?

TO MAMA AQISH: ni style tidor terkini nih..pasni tak tau la cam mana lak?hihihi

TO SUHAILA: Dulu mmg dia terguling2 sana sini gak..lani pesen ni pulak..kalo terguling tu riso jatuh katil jer..

ibu_arifa said...

TO UMMISALSABILA: terima kasih ummi..jom join contest ni same2..gambar aufa SURE banyak yg cantik2 lagi nih..camera T900 lah katakan..

TO PADNANI: tak tau lak ikut sape? saya tak tido cam ni..asben pun tak..hihihi

TO MRS ADZ: ooo..ikut style ko yer.. patut la cam plek jer..hihihi..good luck yer..sure menang lah nnt..

TO YATIJAY: Dia tak de lg bantal busyuk..kaki busyuk pun jadi lah..hehehe

TO JIEY MIEN: yer lah..musim contest kot.. tak nak join ker? okey terima kasih

TO MIJA: hihihi..ko tak mo join gak ker? jom la join..

TO IFA: Terima kasih..kalo ada rezeki lagi leh la menang lg kot..

TO IBU AYRA: makasih..ibu ayra pun join kan.. good luck gak yer

TO INTAN: Terima kasih kak intan..awat tak join contest ni? Arissa punya aksi sure lagi comey tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...