nak join? klik banner ni yer

Sunday, May 31, 2009

Hadiah Baby Cute Contest~ 10Q Mama Aqish

Pada 27 hb May lepas..dah selamat sampai hadiah dari Mama Aqish untuk Arifa Dalila- seperti yang telah Ibu pilih hari tu. (Ibu pilih dress warna Hijau sbb tight dah ada 4 lai). Bagi yang tertanya2 hadiah aper..hadiah ni semperna Dalila telah mendapat tempat pertama dalam pertandingan Baby Cute Contest anjuran blog Mama Aqish pada bulan hujung bulan April yang lalu.

Disini Ibu letak beberapa gambar Dalila pose dgn baju baru nya itu..Tengok lah..betapa sukanya dia memakai baju baru..ini lah baju warna Hijau yg pertama Dalila..(krn asyik TER beli ada unsur2 pink jer selalu)
Pas mandi, pakaikan baju tu, letak dia kat ruang tamu, bagi pegang botol bedak satu, acah2 sikit.. tersenyum nampak 2 btg gigi tuh..

Senyum yer..Ibu nak ambik gambar ni


Senyum sampai terpejam lak pulak :P


Tima kasih ye aunty yg VOTE Arifa Dalila hari tu :)

Senyuman ni KHAS UNTUK Aunty2 semua..


Terima kasih yer mama Aqish..sbb bagi hadiah yg cantik nih..dan terima kasih juga buat kawan2 blogger Ibu yg telah mengundi memilih Dalila tempoh hari.. semoga anda semua di lindungi Allah selalu.

15 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

wah3...gembiranya dalila melaram ngan baju baru ya..

YatieJay said...

Waaaahhh...tak sia2 akak "memvote" Dalila....Congrats!

suhaila-ab said...

tahniah pada dalila...tak sia2 aunty vote kat ko nak...jgn beso nanti ko jadi model pulak..cukup la aunty sorg aje..byk lagi pekerjaan lain..ingat tuhhh!!!!...hehehehhh...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

sronoknya baju baru..eh dah tumbuh gigi..cute!

Gieyana said...

comeyyy dier...melaram siap gelak2 lagi tue...

QQ said...

INI BUDAK SGT COMEL..SENYUM SAMPAI NMPK GIGI TU..CONGRATE TO BOTH OF YOU..

azzul said...

tersangatlah cutenye dalila ni...mcm nk p meminang je ni...heheheh

Ema@Red said...

comelnyer....... hehehehehehe.....

Mrs. Adz said...

cutenye dalila ni..suka sangat la tu pakai baju baru..

nadnye said...

cute nya dalila..
masuk la mombloggerscontest... plak.. mana tau menang lagi :)

ibu_arifa said...

Tak sempat nak balas komen ni smlm..dok berebut PC dgn abah jer 2-3hari ni..dia bawa balik laptop pun dok menala surf internet guna PC ibu gak...sibuk nak siapkan kerja opisnya tuh..

TO MAMA DANISH SARAH:tu lah..cam tau2 jer tu baju baru..hihihi

TO YATIJAY: Terima kasih kak Yati..terima kasih vote aritu.

TO SUHAILA: Terima kasih kak Su vote Dalila aritu. Yer lah Kak Su..tak mo lah kena bersaing dgn Kak Su lak nnt..hehehe

TO YANADZUL: Thanks..gigi dah ada 2 btg nih..

TO GIEYANA: Terima kasih..gelak ikhlas buat kawan2 ibu katanyer tu.

TO QQ: Terima kasih QQ, masa dia senyum 'best' lah..tp masa dia "gigit" cam nak nangis kita nih..

TO AZZUL: Terima kasih kak Liza..kim salam yer kat Scofield Junior tuh...hhehehehe

TO EMA: Terima kasih Ema..Meen tak sempat try lagi ker tight tu..dia yg awal dapat aritu..mesti comel Meen dgn tight tu:)

TO MRS ADZ: Terima kasih Fara..suke la..warna HIJAU tak pernah pakai lagi nih.

TO NADNYE: Thanks..insyaallah..kena carik baru warna merah lah pasni..huhuhu..abah!! jom shopping!!

Intan said...

Alahai comelnya dalila dengan senyuman manisnya ituzzz!

kaklong nuzula said...

comelnyer arifa dalilah. Nama pun cantik. Semoga jadi anak yg solehah yer...

Eazyshop2u said...

her smile is soooo sweet!!

New stock arrived!! (4 June) POLO, PUMPKIN PATCH, OSH KOSH, BLUEBERRY & MOTHERCARE...Grab yours while stock last!! http://eazyshop2u.blogspot.com/

MaDihays{Ida} said...

alahai comelnya senyuman..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...