nak join? klik banner ni yer

Thursday, May 28, 2009

Di sebalik tabir- sebuah filem

Tajuk filem: Jangan terlepas bertepuk

Dibintangi: Arifa Dalila sorang jer

Lokasi: Atas katil sebelum nak tidur

Tarikh: Awal bulan May 2009



Dek kerana dah lama terperap video ni dalam kamera..malam ni sempat juga Ibu upload aksi2 Dalila bermain 'tepuk amai2' ..Tapi yang lecehnya,,punya lah lama Ibu menunggu dia tepuk..dia tetap nak juga Ibu menyanyi dulu baru dia nak bertepuk tangan.. kedengaran suara ku AMAT lah sumbang dan sbb nii jugak lah Ibu lama berpikir nak publish ker tidak video ni
DINASIHATKAN..perlahankan volume speaker anda yer.. ku malu tau..



Take 1

Action!!!

video


Cut!!!
.
.
.
.
.
.
Okey ready for take 2...


Action!!!!



video



Cut!!!!
.
.
.
.
.


Camera ready..Take 3..
and..Action!!!!


video

Cut!!!


Tengok dia bersemangat nak bertepuk tangan sampai terangkat2 badan dia..video yg terakhir tu yg kesian tu-- sampai terlentang....(tp jatuh atas katil ajer)..hehehe



16 comments:

Na Shari said...

Hihi...akak kat tadika ni. Gelak sorang2 akak tengok Dalila jatuh terlentang...Anak2 murid semua tanya kenapa Teacher gelak...at last akak tunjuk video ni kat diorang...riuh rendah tadika akak pagi ni...anak2 seronok tengok Dalila.
ada sorang anak murid akak tanya, ini baby teacher ke? akak cakap tak la...ini baby kawan teacher....

Mrs. Adz said...

hahaha..klakola dalila ni.tepuk sampai jatuh lak..tapi comel dalila tepuk2 mcm tu..pandainya anak ibu ni..tapi satu perkara lagi ni..suara ibu best la..

ibu_arifa said...

TO NA SHARI: Tu lah..mcm nak tergelak jugak tgk video ni..sbb tu lah saja nk share 'kelucuan' ini dgn kawan2..cuma segan tang suara sumbang tu saja :P

Nieza Ishak said...

hahahahaah ...

cute betul. Zulaikha tak pandai tepuk tepuk lagik.

PadNani~~{@ said...

yeay..Dalila dah pandai pok amai2=)
cium byk2 Dalila shomell

10 said...

hahahahahahahaaaaaa.... sonok la dgr sora kak... pandai dalila tepuk tangan... ibu... nyanyi la lagiiii...

~Ifa~ said...

HEHE LAWAKNYA DALILA JATUH....BEST TGK DALILA

~zuraiwan~ said...

lawak la dalila ni....tepuk2 smpi tjatuh lak..nasib baik x jatuh katil...so cute..

naurah makwa said...

yey.dah blehmasuk blog akak..huhu..semnat betoi dalil yer..ibu dia pun exted la tuh nengok anak dah pandai macam2

zue_annie said...

hehhe...mujur la atas katil kan jatuhnya....comelnya ... bijak bijak

Ummi Salsabila said...

kihkihkih.smgatnye ibu nyanyi tepok amai2.huhu.dalila tepok tgn smpi telentang.comelnye dalila!

suhaila-ab said...

hahaha....aku tepanjat beso tetiba lagu kegemaran aku kuar...hahaha...pitching lari la...off key tp boley suro ajai / awie jadi mentolll...mr x pun tepanjat...dia kata.."apa tu?sore sape tu?"terus bangun tengok..."ala nape anak je yg ada penyanyinye mana?nak tgk muka"...kihkihkih...ko dah ada peminat...

ibu_arifa said...

TO MRS ADZ: Makasih..ku dah tutup dah ruangan MIC kat kamera tu dgn jari..tp suara ku still clear jgak..tension tul.

TO NIEZA: Nanti2 boleh tepuk lah tu..tak lama dah tuh..

TP PADNANI: nak kena nyanyi dulu baru mau tepuk..kiss2 balik pada Hafiy yer.

TO 10: kau nih..ku yg tersifu2 malu..dia usik2 lagi..merah abis tau pipi skrg!!maluuu.

TO IFA: tu lah..memang kelakar part jatuh tu.. nasib dia tak menagis mengada2 pastu.

TO ZURAIWAN: mintak simpang lah jatuh katil..takuttt dgr tau.

TO NAURA: memang excitet..yer lah baru ada sorang anak..dia lah segala-galanya bagi ku..

TO ZUE: Yer lah..sbb tu dia tak menagis..hepi yer lagi..

TO UMMI SALSABILA: Kuselalu bersemangat utk anak ku..suke3..

TO SUHAILA: kak sue ni..buat lawak plak..hohoho..kuar dgn MR X yer..hahaha.. cepat2 lah hantar kad..kami tak sabo nak turun melaka nih..

zaza@mamaHanin said...

min...
hehehehe.. nk tergelak betoi mak ngan ank 2 branak nih taw!! dalila dok practise tepuk sampai terbalikkkk.. haduiii.. naseb baik si maknyer tuh tak putuih asa dok nyanyi soh dalila tepuk gak.. kekekeke...
min.. lagu tu serupaa jer mcm zaza dok practise kat hanin.. tapiii "tune" nyanyi tu lain laa.. hehehe.. takper2.. hampa org changlon kan, kami org loqstaq.. lain..lain.. kekeke.. bebila lapang mai arr jalan sini..

zaza@mamaHanin said...

min...
hehehehe.. nk tergelak betoi mak ngan ank 2 branak nih taw!! dalila dok practise tepuk sampai terbalikkkk.. haduiii.. naseb baik si maknyer tuh tak putuih asa dok nyanyi soh dalila tepuk gak.. kekekeke...
min.. lagu tu serupaa jer mcm zaza dok practise kat hanin.. tapiii "mode" nyanyi tu lain laa.. hehehe.. takper2.. hampa org changlon kan, kami org loqstaq.. lain..lain.. kekeke.. bebila lapang mai arr jalan sini..

MiJa said...

wahaha...pitching lari la ibu!!
nnt amik video dalila joget pulak yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...