nak join? klik banner ni yer

Thursday, May 7, 2009

Tag dari yanadzul

Rasa nak cepat buat tag yg kawan2 blogger kasi..tak mo bertangguh2 lagi.. nnt bertimbun..susah nak carik balik sapa yg dah tag kita nnt?..lagi lama tunggu, lagi ramai yg men'tag'..kalo kita buat dulu..leh tag org lain pulak..hihihihi..alahh..sekadar suka2 saja kan..

Tag paling simple ni dari kak Yanadzul.. terima kasih kak..




TAG- WALLPAPER KU?



arahan tag ni:

1. Anda perlu printscreen wallpaper di desktop anda yg sedang anda gunakan sekarang. Jangan tukar tau.
ok siap!!


2.Bgtau kenapa anda suka wallpaper ini.
Suka sebab ada gambar Dalila kat dalam tu..rasa cam kelako jer bila tgk baby boy tu baca majalah yg Dalila jd covergirl nya.. mungkin baby boy tgh baca pasal Dalila kot ter perasan sekejap..hihihi


3. Sila tag 10 org kawan

Oleh kerana tag kali ni amat lah senang..HANYA PRINSCREEN JER..jd saya tag ramai kekawan yer.. maaf la kalo sape-sape yg dah kena.. or dah pernah buat tag ni..

Kak zura http://ceriterayanzur.blogspot.com/

Kak zue http://zueannie.blogspot.com/

Kak Ita http://itafed.blogspot.com/

Kak Gie http://gieyana79.blogspot.com/

Kak Ngah http://aslindaa.blogspot.com/

Ummieisya http://nuraleesya.blogspot.com/

Kak Hayatie http://xclusivelyxpressing.blogspot.com/

Kak Sue http://sabngomel.blogspot.com/

Ummi Salsabila http://ummisalsabila.blogspot.com/

Kak Ina http://yongnoina.blogspot.com/

Kak Jiey http://kernakasihkita.blogspot.com/

Mama Aqish http://damiaqish.blogspot.com/

Kak Ema http://hati-ema.blogspot.com/

Kak SufieHas http://sufiehas.blogspot.com/

Mama Hana http://radzilin.blogspot.com/

Kak Nieza http://niezapunyablog.blogspot.com/

Kak Herni http://dmostsantai.blogspot.com/

Kak Leen Die http://lilin8557.blogspot.com/

Mama Alif http://ozzyorange.blogspot.com/

Putra mama http://putramama.blogspot.com/

Kak QQ http://qqinthehouse.blogspot.com/

Ummuabdullah syaakir http://ummuabdullahsyaakir.blogspot.com/

Kak Diniedinar http://diniedinar.blogspot.com/

Kak Linda http://erozlin.blogspot.com/

Cikgu Mahirah http://cikgumahirah.blogspot.com/

Kak Ifa http://ijanifa.blogspot.com/

Mama Hanin http://zalizazakaria.blogspot.com/

Ummi Afifah http://ummi-afifah.blogspot.com/

Mummy Adam http://ena-ikhwan.blogspot.com/

Kak Nurul Dhia http://sereniety.blogspot.com/

Kak Naura http://naurahmakwa.blogspot.com/

Mama sarah syimir http://syimirmikail.blogspot.com/

Mija http://mijabaik8.blogspot.com/

Kak Padnani http://padnani.blogspot.com/

Nadnye http://keloncot.blogspot.com/

UmmiabbiQis http://mayaqarmyla.blogspot.com/

Ibu Aqil Aqilah http://ibuanak2.blogspot.com/

Kak Munira http://munira.inter.net.my/

Kak Noy http://yoursabadi.blogspot.com/

Kak Arnirina http://arnirina.blogspot.com/

Adik Sepia http://sofiahsakinah.blogspot.com/

Kak mysuperkids http://mysuperkids.net/

Kak Ameen http://nurualanur.blogspot.com/

Kak YatiJay http://yattjay.blogspot.com/

Mama Irfan http://irfan-shah.blogspot.com/

Kak sufarizan http://sufarizan.blogspot.com/

Kak CuteMiut78 http://cute-miut78.blogspot.com/

Kak Luvhaziq http://luvhaziq.blogspot.com/

Kak Azie http://azie-zam.blogspot.com/

Kak wansteaddy http://mummynaliya.blogspot.com/

Kak Akma http://akma80.blogspot.com/

Kak Leedleedeea http://leadleedeeashawtee.blogspot.com/

Kak little mama http://littlemamadiary.com/

Fuhh..akhirnya siap jgk nak list nama2 geng2 blogger saya kali ni..rasa2 macam ada yg tertinggal gak ni..saya minta maaf yer..niat nak bg semua kawan FOLLOWER blog Ibu arifa ni..tp sesetengahnya tak dapat nak jejak..
Maaf yer kalo ada yang dah buat tag ni..

8 comments:

zue_annie said...

salam min...happy mothers day..kak zue dah buat tag ni...nnt kalu ada tag lain kzue buat k..kiss dalila utk kazue emmm muahhhh

anna said...

hi

anna said...

tumpang tnya..kt mane u beli car seat anak u?
price bpe ye..?
tgh survey sbb dah nk x muat

CuTeMiUt78 said...

oh tag ni ya.. ha'ah memang akak dah buat dah.. maaf la ya dik.. lain kali klu ada lagi.. klu akak blm buat.. akak buat ya.. jgn marah ya :D

Ummi Salsabila said...

slm,ibu.ummi baru jer wat tag ni.kire samalah juga jwb tag dr ibu kan? tq..

Mahirah Abd said...

Ya Allah ade lagi Tag...sori bu...sy x perasan lak..heee...ok2 insyaAllah sy wat yer..

~~zuraiwan~~ said...

hi min..tq ya...kite dh buat tag tu...

Mama_Aqish said...

wal...la...wal...la...selalunyer mesti terlepas...tapi kali terkena plak...akan kita jawab tag ni nanti k...tapi kalo kita terlupe...remind2 kan ek....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...