nak join? klik banner ni yer

Sunday, May 3, 2009

Tag Kak Zue, kak Hayatie, kak Sufarizan dan Kak Diniedinar

Tag ni dapat dah lama dah dari Kak Zue dan Kak Hayatie, SuFarizan dan dan Kak Dinieninar. Dah lama buat tp tak siap2..Hari ni sempat juga edit2 sikit2..dah ini lah hasilnya..harap akak2 yg men'tag' saya ni berpuas hati yer..minta ampun..lambat nk publish.

1. Do you think you are HOT?

Hot?.. bila marah la baru "hot" kot. Aku hanya insan biasa..lain la kalo artis..bleh la hot2 ni.. makan HOTdog suka la..

2. Why do you like this picture?
(Upload your favourite photo using effacts at http://www.photofunia.com/ )



sajer jer suka gambar ni.. tu ada ku letak gambar pernikahan kat dalam board tu..mengimbau kenangan lama 2 tahun yg lalu.

3. When was the last time you ate pizza?
Awal bulan mac..masa kawasan rumah ku di "fogging".. hari tu tak masak..makan Domino pizza..sedap!!

4. The last song you listen to?
Lagu siti nor haliza kat blog sendiri...aci tak?

5. What are you doing right now besides this?
Selain jawab menyiapkan tag ni..ku akan pergi munyusukan Dalila..jika dia terjaga dari tidur...bagi susu sampai dia tidur..ku sambung balik dok depan komputer.


6. What name u prefer besides yours?
Kawan2 rapat panggil min /menn. kawan2 blog nak panggil min pun tak pe..saya okey saja.


7. People to tag

Ku rasa agak2 ayam je ramai yg dah buat Tag ni.. oleh kerana kelewatan ku mempublish..ku terpaksa memilih kawan2 yg baru. Dan sesiapa yg AKAN kena jgn marah ok..ku pun menurut perintah/arahan Tag ni saja.


1. Putramama http://putramama.blogspot.com/

2. Kak Intan http://babyintan.blogspot.com/

3. Kak Suhaila http://sabngomel.blogspot.com/

4. Kak Fid http://sweetstory.yuitsumuni.com/

5. Kak Yanadzul http://yanadzul.blogspot.com/

8. Who is no.1?

Kawan blog saya yg mempunyai anak teruna yg bernama Putra Fawzan Syahmy. Blog akak ni baru jer ber'wajah' baru..sejuk mata memandang gitu blog dia.


9. No.3 is having relationship with?

Kak Su selalu citer pasal Mr. X. ..Siapalahh Mr. X tu ek?..


10. Say something about no.5

Semoga perkenalan kita berpanjangan sampai bila2. Akak ni memang rajin update blog dia!!


11. How about no.4?

Kak Fid ni antara idola saya dalam breastfeeding..saya MEMANG kagum dengan pencapaian BF dia..dah 3 tahun lebih tau BF anaknya tu..kagum..kagum.


12. Who is no.2?

Kak Intan ni, baru juga saya kenal..ada baby nama Arissa yg jd cover majalah pa&ma bulan Mei ni..mcm anak omputih Arissa ni.

13. Other

Nak kasi kat Kak Azzul http://naufalaiman.blogspot.com/ dan mama sarah syimir http://syimirmikail.blogspot.com/ serta Munira http://munira.inter.net.my/ dan NOY http://yoursabadi.blogspot.com/ jugak kot.. mana tau dia lum wat lagi. Sesiapa nak buat pun ku persilakan... :)



3 comments:

Noy said...

dah dapat dah tag ni..but again,tima kasih lah so very very much for it..tq for remembering me..

Click below to view my post on this tag..tq again,darl...

http://yoursabadi.blogspot.com/2009/03/tagged.html

Intan said...

Ni my 2nd tag...Ok nanti Intan buat ye! Kesian Arifa tak leh mamam ais teyim ye...tulah p bg rasa lagi. Kan dah melalak dah tu...meh sini auntie pujuk bg ais teyim nak? He he ade yg kena belankung kang ngan ibunya..he he

ibu_arifa said...

TO KAK NOY: dah buat tak pelah..saja cuba nasib..manatau akak lum buat lagi.

TO INTAN: hehehe..nak kasi ais teyim..kasi kat ibunya pun tak pe gak..sure tak tolaknya.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...