nak join? klik banner ni yer

Tuesday, January 18, 2011

@ Saya Dah daftar "Heartbeat"


Rasanya rata-rata blog dah daftar/pasang iklan "Heartbeat" ni kan. Suka dengan warnanya yg pink-pink gitu..gerak2 kat dalam blog ni. Katanyer boleh "menambahkan pendapatan" juga...hihihi. Sambil2 berhobi (tulis blog) boleh juga buat duitkan..

Heartbeat ni kena daftar macam nuffnag juga, then kena letak banner macam nuffnang jugak.

cara nak join adalah:..
1. daftar disini Heartbeat.my atau mana2 banner heartbeat kat blog saya
2. klik kat myHB Affiliate (saya biasa klik kat link di footer page tu)
3. ambik kod banner kat "Get A Code" terpulanglah nak letak 1 atau 2 atau kesemua banner tu di blog anda.
selamat mencuba!!


Update!!!
iklan Heartbeat ni tak jejaskan status Gliterati kita kat Nuffnang
Hooyehh.. suka..suka..
lagi pun nampak cute sangat kat blog saya ni..




photobucket

9 comments:

Ummi Eisya said...

wei,bestnye..byk yg ko dah daftar..

zura@iwan said...

kak pun dh ada...dh klik2 u punye..hehe

alyyani said...

saya jugak yg belum register lagi :(

Gieyana said...

yang..leh refer kt blog akak..then cr kt blog mamazharfan. Kt sn dia citer in details psl hb nie. Dont worry k! X effect gelihati k nuffnang tu!

Ibu Ayra said...

a'ah min, jgn risau....heartbeat tu takkan kacau glitteriti nuffnang... macam gieyana cakap, mamazharfan penah buat entri pasal tu...klik2 heartbeat kak ros sama ya...

de' Elle Norizi said...

akak da buat jugak..thanks Min..klik2 akak nye ye..akak pon klik Min punya..hehheee..harap2 wishlist Luna tercapai..hehehe

ibu_Arifa said...

To Ummi Eisya hihihi..sajer gatal tangan nak ikut org..manatahu leh wat beli baju baru ker nnt :P hihihi

To Zura@iwan okey kak zura..klik2 kat sana jgk nnt.

To allyani hihihi..jom la register..saya promot nih..klik kat banner saya tu yer :)

ibu_Arifa said...

To Gieyana Terima kasih kak Gie.. me baru lagi dgn HB ni..risau En. Nuff cop me curang jer..TQVM yer kak Gie

To Ibu Ayra okey kak ros.. skrg lega hati dgr x kacau status Glitereti tu..jom klik2 kak!

To de' Elle Norizi okey kak..sama2 lah yer kita bantu membantu :)

Oyat Ceritera said...

nk daftar jugaklah...tp wat xmenjadi..nk try lagi...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...