nak join? klik banner ni yer

Friday, January 28, 2011

@ Jom tengok "my cute graphics"

Kalau korang tengah mencari background atau icon yang cantik2.. saya  nak cadangkan satu web side ni..
cantik dan comel2 belaka background kat situ.

contohnyer background ni:












cutekan..ada bayank lagi yang korang boleh pilih.. boleh juga buat sebagai background blog atau background "blockquote" korang.

(Tutorial nak buat blockqoute disini.)


icon2 yang cute pun banyak:


So, sila jamu mata kat webside tu yer..

Selamat berhujung minggu!!!


photobucket

4 comments:

Zaidah said...

akak nak gie melawatlah.....bleh survey2..terima kasih min

SyidaGorjes said...

min ni rajin godek2.tolong godek blog akak tu.dah dkt setahun, tapi macam tu je rupa dia.dah bosan pun ada.tapi takut nak godek2.

Ummi Eisya said...

comel...bila la daku nak makeover ni min..hahaaa

N@di@ said...

wahh menarikk tq for sharing dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...