nak join? klik banner ni yer

Wednesday, January 5, 2011

@ 3 Idiots -Aamir Khan

Masa cuti tahun baru haritu, astro ada bagi 1 channel free..channel Fiesta 110. Bestkan! Saya sempat tengok cerita Sivaji (Tamil) tuh.. lawak tul tengok gaya hero tu. Tapi yang paling best adalah cerita 3 Idiot, heronya adalah Aamir Khan.
kelakar habis..sampai sakit perut gelak tengok cerita ni...3 kali saya tengok citer ni tau. Dan 3-3 kali juga saya gelak sampai keluar air mata. Part sedih pun ada jugak lah..curi2 cover lap air mata lah time tu. Hihihi.. Pendek kata, memang bestlah citer ni.

Sebelum ni, ada lagi satu citer Aamir Khan yang saya minat, tajuk Ghajini. Mak aiii..sedih ya amat citer ni. Citer dia lain dari yang lain..tak seperti citer cinta hindustan yang biasa2 tu. (Tengok kat astro jugak lah citer Ghajini ni tengah tahun lepas.)
Sebenarnya saya ni bukanlah peminat citer Hindustan, tapi lepas tengok 2 citer ni terus nak signup jadi peminta Aamir Khan. Korang kalo tak pernah tengok lagi 2 citer ni, saya cadangkan cuba lah tengok. Sure korang akan kasi 4-5 bintang jugak kat citer ni. Betul...

Awal tahun ni ada lagi satu citer Aamir Khan akan keluar tajuk Dhobi Ghat. wah..harap2 best  plus gempak lagi lah..

Sapa peminat Aamir Khan jugak, angkat tangan!!!


photobucket

18 comments:

~fais~ said...

semalam br pas tgk cite nie..
mmg best...
nangis pon ade....
3 idiot mmg best...

zue @ annaleeya said...

saya saya.... dah angkat tgn nih min... nmpak tak???? hehehehe...

akak pon tgk gak citer 3 idiots nih... sivaji tu pon akak tgk wlupon tamil... dua2 citer ni best kan????

Zaidah said...

masa dia memuda dulu minatlah...sekarang dah kurenglah...hehehe....min mesti minat kat diakan...

mOoN said...

suka sangat ngan crita 3 Idiots...

nurulazham said...

3 idiots!!!
sebelum keluar kat chnl Fiesta, mmg dah tau citer nih best! xrugi 3 jam meluangkan masa tgk cite nih..mmg best giler kan ibu arifa!
xde dia nak cite pasal cinta2 sgt..anak2 pun dah addict dgn lagu dia..

nurul pun baru bercadang nak buat entry pasal citer ni..tapi lom sempat2 lagi..heheh...

SyidaGorjes said...

terpaksa tgk sivaji sbb FIL suka layan tamil.hatiku memberontak.hehehee

PuanBee said...

Dah tengok dah..3 cerita di atas tuh...yg sivaji tuh semangat giler ceritanyer...

kakngah said...

ai minat SRK
ahaks!

Huda said...

sy mmg minat amir khan dari dulu lg :) paling suke cite Maan.

Farra Dhelina said...

ala kak min..tak dan nk tgok tv..mirza kongker laaa...grrrrr

waniewadec said...

aku dah tgk dekat 4 kali, best giler. actually movie ni menunjukkan makna pendidikan sebenar..go go go amir khan...hahahaha

Zur@ZaRi said...

yang pasti nyer zura tak minat=))

Cik Moon said...

mmg best citer nie.. lepas pakcik saya bagitau anak dia sampai 5 kali tgk citer tu... saya terus g carik vcd citer tu..hehe

Tuan Penasihat said...

kalau tak silap lepas filem slumdog millionair, cerita yang mendapat pujian adalah filem 3 idiot tu ler.

rynas said...

akak pun peminat amir khan jugak..dulu2 mmg suka lakonannya dalam filem. skang ni dah kurang sikit kegilaan pd filem hindi mgkin jg sebab dah kurang tgk tv kot

Pembawa_Wacana said...

Amir Khan power!! he he

So Shy Lady said...

bukan pminat hindi movie...tp dah bc n3 ni mcm best la plak. rs nk g cari dvd nye..heheh

ammboi.blogspot said...

cite dia mmg best..
ammboi mula tgk cite dia start ngan Mann... mmg gempak la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...