nak join? klik banner ni yer

Tuesday, January 25, 2011

@ Google PageRank dan Alexa Saya

Dah lama saya tak check benda ni. Tapi memandangkan sudah hampir 2 tahun saya di alam blogging ni, saja saya check buat simpanan/kenangan selama blog ini diwujudkan

Google PageRank
dapat 3 per 10

kalau korang pun nak check Google PageRank untuk bloh korang juga.. Klik kat SINI yer..


Alexa

Kalau nak check Alexa juga.. Klik kat SINI pulak yer.


Alhamdulillah lah..syukur apa yang di beri Allah sekarang. Tak de nak mengharap "yang tinggi-tinggi "sangat pun page rank dan Alexa tu, saya pun tak pandai nak cerita/menulis sangat. pun. Sekadar berkongsi pengalaman dan ilmu serta apa yang ada di sekeliling kami saja.

Terima kasih kepada rakan2 bloggers yang sudi berkunjung ke blog ini. Tanpa sokongan korang, tentu tak meriah blog saya ini. Bagi yang sudi follow blog saya (dah 626 orang) tu pun..saya ucapkan berbanyak2 terima kasih juga. Semoga korang semua berbahagia dan dilindungi Allah dari segala yang tak diingini..aminn.







photobucket

3 comments:

nora said...

tak sanggup nak cek, nanti conferm merajuk ngan google


Alaa...nak cute ckit pun tak leh

zura@iwan said...

range 3 tu..ok la kan...

kakyong said...

tahniah... semoga semakin meningkat maju Min..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...