nak join? klik banner ni yer

Tuesday, January 4, 2011

@ Aktiviti Masa Cuti Bola dan New Year

31 Dis 2010
Selepas Abah solat Jumaat, ke showroom Honda, sambang2 sikit pastu  test drive Cik City. Tapi stock Cik City semua dah 'sold out' habis..tunggu 2-3 bulan lagi baru sampai stock kerata baru.
Pastu ke showroom Toyota pulak...macam tadi juga..sembang2 pastu test drive Vios. pun sama gak...tak de stock. Tak oder lagi mana2 keta.. mana tahu terbuka hati nak ambik MPV plak ker...kan target nak menambahkan ahli keluarga lagi tahun ini..insyaallah..

Malam tu pulak gerak ke rumah kami kat Bertam. Kak Long (kakak Abah) sebelah rumah ada buat BBQ malam tu.

1 Jan 2011
Majlis Hari  Lahir Nur Alani Fatini (8)..anak sulung Kak Long. Happy Birthday Fatin!! Ada makan2, sampai ke malam. Dah jam 9 malam baru bertolak balik ke Penang semula.

2 Jan 2011
Sebelum tengah hari dah ke Komplek Bukit Jambul.. gi tengok/survey handfon baru. Paling berkenan kat En.Samsung Galaxy S..tapi harganya ..mak aii..RM2400.. nak kena tunggu jap lah..kasi harga dia "cool" sikit. Balik tu terus ke kenduri kahwin kat Sungai Ara....kire makan tengah hari nasi kendurilah.

Harini juga first time tergerak hati nak pakai shawl.. siap pakai gi kenduri lagi tuh..dulu2 tak pakai sebab rase risau tak cantik..sebab saya pakai spek...tapi dah pakai rasa "okey jer" pulak..tak delah huduh seperti yang disangkakan pun. Rugi tak try dari dulu2 lagi..
Nak tengok saya pakai shawl dengan Abaya?
my 1st shawl

ni kira muka/gambar tahun baru lah ni..berat badan masih 47kg lagi..hujung tahun nanti tak sure berapa kg pulak.. makin naik ker makin kurang kg nyer tu nnt.

3 Jan 2011
Abah cuti lagi hari ni..plan nak keluar jalan2 awal2 pagi..tapi hujan lebat ler pulak..cik Dalila dok sedap tidor  lagi sampai jam 10.30 pagi, dalam kelambu. Dah tengah hari baru boleh kuar, tu pun still hujan renyai2 lagi...jalan2 ke Giant dan ke Queensbay Mall jer ler kelmarin.


photobucket

11 comments:

waniewadec said...

oke ape, ngam2 muka je meen. pasni leh tambah collection banyak2

Ummi Eisya said...

cantik dan comel je pakai shawl..leh la tambah koleksi lagi..wei,ko lagi kurus dari aku la..jealous la..hihii..gemuk la skit bagi sama ngan aku..hahaaa

Hanis Azla said...

cantiknya pakai shawl mcm tu.. wah bestnya pergi test drive kereta baru..

Elin said...

cantik jer ibu dalila pki shawl..comey cam dalila :)

AshAnas said...

kak min, kt penang, kt mn ade butik mom & baby?

ibu_BatRiSya @wardah said...

cantik...!

wahh..test drive..ape lg..cepat2 angkat satu!

~Ifa~ said...

cantik la kak min pakai shawl

Farra Dhelina said...

alahai ringan nya kak 47kg..

sy 47kg time tgkatan 1 kot..adeiii...mimpi je lahh...heeee

SyidaGorjes said...

sabarlah min,
dulu masa akak bli kete H pun mmg kene tunggu sbb mengada-ngada nak pilih kaler.

btw, cun la min pakai shawl.akak xpandai pakai cenggitu.

zura@iwan said...

uittt berat min ringan dr akak ye....hehe...rasanya akak kurus je..haha..

min pakai shawl lawa la...min muka mmg dh lawa...

Huda said...

comelnye pakai shawl tu :) sesuai sgt..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...