nak join? klik banner ni yer

Thursday, January 6, 2011

@ Churp Churp ku Dah Mula "Berbunga"

Ya..alhamdulillah.. akhirnya account ChurpChurp saya dah mula "berbunga". Daripada RM 0.00 sekarang dah RM 0.44.

Walaupun masih jauh lagi perjalanan uantuk di cash-out tu...saya tetap happy.. sekurang2nya ada juga hasilnyer.
Saya pun tak berapa pandai dan rajin sangat nak update twitter saya itu. Rasa bercakap sorang2 jer kat twitter tu..hihihi. Tapi disebabkan dah ada account twitter tu, saya join jer lah ChurpChurp ni. Dapat assignment...buat macam yang mereka nak. Setakat ni baru 3 assigment saya dah "approve"... so tu lah duitnyer..RM 0.44.

Nanti saya akan buatkan entry tentang assignment ChurpChurp tu yer.


photobucket

11 comments:

Izan Ishak said...

min, k.izan pun rasa camtu. cakap sorg2 kat twitter, tp demi churp2 buat jelah...hehe

kakngah said...

sikit2
lama2 jadi bukit
:)

Ain said...

churpchurp!!! hehe....

akak pun dah lama tak check akaun churpchrup akak, ntah dah beranak ke belum tak tau la....

Ummi Eisya said...

wei,cite la skit pasal churp ni..aku tak tahu..

SYaMiLa said...

dh ok tu..kak sya pun lum wat lagi assignment....

My recent post "Tamat Sudah Syamila’s GA "

Zaidah said...

alhamdulillah bleh beli kuih sekeping min...tak apelah skit2 lama2 jadik bukit...

SyidaGorjes said...

akak tak buat lagi.
add le akak kat twitter.

Mummy Zara Sofea said...

sy pun ade, tp xthu cmne nkbuat..heheh..bru bpe sen je..

Sari said...

same la kita..jauh lagi nak capai tu..hehe..go go chayok

~Ifa~ said...

saya x dak twitter.hukhukhuk

rynas said...

wah..bagus2..buat tambah semangat lama2 jadi bukit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...