nak join? klik banner ni yer

Monday, January 17, 2011

@ Aksi Lari- lari Dalila

Laju lagi..laju lagi..


cepat..cepat..cepat!!!

yesss!!!!..dah sampai dah




nak tengok sape jurulatihnyer??

*

*

*

*

*

*

*
hihihih...tekun dengar arahan coachnya

Sebenarnyer..minggu lepas, lebih kurang jam 6 ptg, kawasan rumah kami ada "fogging nyamuk". Tempat yang biasa kami pergi masa lari "fogging" ni adalah Masjid Bayan Baru. Kebetulan kawasan depan masjit tu baru potong rumput, saje Ibu nak kasi "can" Dalila pijak rumput tanpa berkasut. Ini 1st time dia tau.. Memula memang dia tak mahu..siap suruh Ibu pakai balik/semula kasut lagi. Dah pujuk2..dan ajak dia jalan dan berlari kat kawasan tu..suka lah pulak dia. Sampai tak mahu balik. Dalam keta pun dia sibuk pesan "esok datang lagi..na..na!?"


p/s: dah macam hari sukan neka tadika dah tengok gambar2 ni..

photobucket

11 comments:

Huda said...

comel sangat tengok dalila lari2 gitu :)

waniewadec said...

cantiknya gambar, dah ada camera & cameraman baru ye..comel la dalila

Farra Dhelina said...

amboi suka dalila berkaki ayam..hehehe nmpk sgt happy..pjg dah rambut dia ye kak..boleh tahan lebat..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah leh jadi atlet negara pasni, kusyuk dengar coachnya bagi arahan

Nad @ MamaZakwan said...

comey la dalila ni... :)

mariaariffbaby.com said...

iya la..
cantik those pic!
love it!

Ummi Eisya said...

gembira tul nampak dalila..suka tul dia..eisya tak pernah lagi berkaki ayam ni..rambut dalila dah panjang..jealous lak..eisya aku baru je potong rambut dia..tapi rambut depan je la..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam, sukanya dia...lepas nie boleh ratu trek lerrr.

Ema said...

panjang dah rambut dalila

zura@iwan said...

comeynya dalila...dh pjg rmbut dia....

Laman Teman said...

alahai comeynye....lari-lari lak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...