nak join? klik banner ni yer

Friday, January 21, 2011

@ Jadi Ahli Sendayu Tinggi

Entah macam mana, hati saya boleh tiba2 nak jadi ahli/member Sendayu Tinggi pula. Memanglah butik Sendayu Tinggi(ST) tu depan rumah ni saya..tapi sekali tak pernah masuk. Tetiba jer Jumaat lepas, masuk dan tengok2 barang dan terus jadi daftar jadi ahli.. hihihi.

Barulah saya tahu betapa banyaknyer barangan jenama Sendayu Tinggi yang dah ada kat pasaran, dulu hanya tahu Pek Bersalin dia dan beberapa jenis ubat resedung dan juga ubat untuk wanita sahaja... sekarang, mak aii.. segala kelengkapan make up, alatan make up dan termasuk sekali dengan bulu mata palsu pun ada tau, jenama ST lagi!! kelasss gitu!

Daftar jadi ahli perlu bayar RM25 dan di beri buku voucher, buku katelog kecantikkan, beg kecik dan juga car sticker. 

Dalam buku katelog kecantikkan tu ada banyak juga tip2 untuk nak makeup. Sangat sesuai untuk orang yang tak reti makeup seperti saya ni.
teknik shading dan melakar hidung pun ada

Tak tahulah berbaloi atau tidak RM 25 tu, sebab sekarang ni langsung tak guna pun apa2 produk ST, ker hari tu tiba2 "hangat-hangat tahi ayam jer" sebab tu jadi boleh tiba2 daftar ahli/member..kui..kui..kui..kui..


photobucket

11 comments:

zura@iwan said...

aahh..jd ahli rm25...tp kita x join pon..then x penah masuk kedai sendayu tiggi....dl adik ipar keja kt sendayu tiggi byn baru tu..

*azni* said...

bg azni kira murah la tu rm25..azni pun br sedar dah byk produk st skrg ni..

.::Lynn::. said...

teringin jugak

So Shy Lady said...

salam jumaat ibudalila,
jenguk kngkawan....

heheh...pasti cun mlecun pas ni...
foundation st tu nmpak mcm mnarik

Izan Ishak said...

pernah beli bengkung dia je. lain2 produk tak pernah cuba lagi.

Ummi Eisya said...

cun la ko llepas ni..dulu aku member felisa..tapi hampeh gak..sekejap je semangat membeli..lama2 dah habis pun ahlinya..hihii

Ummi Salsabila said...

Penah guna set bersalin dia je.sendayu tinggi dah maju skang.ms Sek dulu guna sabun anti jerawat ST.huhu

dilazfamily said...

salam.
ok kot RM25 tu. tapi kena guna lah produk tu.kalo tak rugi.
saya guna ST BEAUTY ...ok tau

sukahaha said...

matdin pun x reti make up jugak ni hehehe...

jemput sini yer

blog Matdin

dilazfamily said...

meh join GA saya

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ala..belajar la makeup sikit².bukan tuk sape pun..tuk diri sendiri. kalau canti cik abg bertambah sayang la lepas nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...