nak join? klik banner ni yer

Wednesday, October 28, 2009

@ Kasut baru Dalila

Dek kerana Dalila sedang SYOK BERJALAN skrg...Kasut pertama Dalila yg pernah Ibu ceritakan di entry ni dulu dah koyak minggu lepas, lasak + rajin sangat dia nak pakai kasut tu sampaikan dlm rumah pun..kalo dia ajak Ibu pimpin dia bertatih..sure dia minta kita pakaikan kasut dia dulu (w/pun dalam rumah). Kadang2 tu, sampai nk tidur pun tak mau buka..(punya lah syok berjalan).So, hari Sabtu 24 hb yg lalu kami pun ke Qsbay Mall, untuk belikan Dalila kasut baru.



Ini kasut ke-2 Dalila

Kasut lama dah terkoyak


Bergaya dgn kasut baru--kasut ni pun sama juga :P ..24 jam nak pakai jer kasut nih. Tak mau buka2




p/s: Ikutkan hati nak letak gambar terbaru Dalila byk2..nk kasi Abah (kt S'pore skrg) bertambah rindu kat Dalila bila baca blog Ibu ni...hihihi



Photobucket

16 comments:

♥Azie♥ said...

kiutnyer kasut dia.

10 said...

amboi... canteknya kasut dia... ada butterfly lagi... pink color so sweet...

kasut putih tu dah koyak ek? cian kasut tu kan? wat perhiasan je la jadikan kenangan...

wah... sungguh semangat ni sampe tido pun xnk buka yer... cute la dalila ni... kiss ckit...

ema mummy meen said...

comelnyer dalila,,,,, pandai dah jalan yer.... wah best-best

Mrs. Adz said...

suka..suka pic dalila tu..cutenye dalila..cantik dengan skarf lagi..dah suka pakai ye..bagus tu..kasut pun cantik..wei ko beli brape harga..kat sini nape aku tak jumpa..nak order leh tak

Mama_Aqish said...

Wah...tantek2...tomei gitu cam dalila jugak...cute la dia...masuk la contest banyak2 mesti dalila menang...suka tengok muka dia ala2 mix arab punyer...

miera said...

tomeinyer dalila..meh nak pluk cium ckit...geram tul..kissss..10x..muahhhh.

Nadiah Sidek said...

dalila suka berjln ye..nnt ajak ibu jln2 lg ye ;)

[-suziey-] said...

waaaaa so cute la kasut baru dalila..i likeeee..nk pinjm bole..hehe

Gieyana said...

comey jer dier..

baju dalila sama cam baju Nureen..hehehe

eiNa said...

salam singgah..
comel nye dalila nih.. :)
kasut baru pun cantik..

c-idah said...

ooo ibu dalila..
sian abah dalila nanti..merindu tau,,,,,
hahahaha....

tantek kasut dalila..
samalah dgn nisha kat sini..
pantang ada kasut baru,nak pakai
memanjang....

mamaMUHAMMAD said...

dalila ade kasut baru..kiut nye kaler pink gitu..best baby girl ni..brg byk choice nk melaram..boy takat tu je la colour2 nya..dalila dah pandai jalan ye??tahniah buat dalila

suhaila-ab said...

mesti kejenya nak jalan aje..

nadnye said...

comelnya dalila ,kasut pun comel.. dah jalan laju yea...

ecamajasara said...

ala comelnye kasut dia...

Intan said...

Kasut kiut, cik puan tecik yg pakai kasut tu pon kiut juge :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...