nak join? klik banner ni yer

Thursday, October 15, 2009

@ Hadiah Birthday Dari Abah

Ptg Ahad 11 Oct baru ni, Abah ajak gi belikan hadiah birthday Dalila kat Toy R Us..kat Qsbay Mall lah.. kat sini jer kedai Toy R Us yg paling dekat dgn umah kami pun.. lama jugak memilih... tak tau nak belikan apa untuk dia..kalo kasi dia try main kat situ...semua dia suka..semua dia nak tekan2.

Last2 Abah cakap ambik yg ni yer lah...dgn harapan anak dara dia ni cepatlah dapat berjalan nnt. Meh lah kita tgk apa yg Abah belikan tu..


Inilah hadiah tu...si Alex de Lion..


Posing sikit kat Alex tu..


kadang2 dia suka tolak sebelah tgn jer...eksyen yer..

Bila sentuh hidung Alex..akan keluar muzik...

Selain boleh dibuat push walker...Alex juga boleh di tukar utk membolehkan Dalila naik dan duduk di belakangnyer..


p/s: Aten pun ada kasi hadiah juga buat Dalila...terima kasih Acik Aten..Dalila selalu guna sampai Ibu tak sempat nak ambik gambar cd tu.



18 comments:

nza said...

wah best tu dpt adiah......moga cpt dpt jln...

miera said...

bestnya dalila dapat hadiah...cantik...nnti acik miera pun nak beli gak kt baby alieya..huu

10 said...

bestnya dapat hadiah tu... nanti cepat la dalila boleh berjalan...

rambut dalila dah panjang ek?

Mrs. Adz said...

bestnye dalila dapat hadiah..aku pun hari tu nengok yang tu jugak..tapi beli yang lain..aku beli yang kusi baca tu..
cute la dalila posing macam tu..dalila dah leh jalan ke..eisya lum lagi..papah skit je boleh..nurse cakap sebab badan dia semangat skit..so maybe lambat skit la..

ema mummy meen said...

best2.... abah meen pun dah usya2 toy camtu utk besday meen 12 nov ni... hari tu gi tesco test la meen naik mende tu... x nak turun... hahaha....

ZiE FAUZi said...

alololohhh....bestnyer dalila dapat hadiah...mesti tak leh berenggang langsung dgn hadiah tuh...

Mama-Danish & Sarah said...

sarah pun suka ngan mainan ni.. tak bergerak dia bila masuk kedai toy R us.... tapi akak takde la beli utk dia, tgk la lain kali camne...

comel dan cute sungguh mainan ni kan....

Suhana Shahril said...

Alahai..kiut miut nya...
sessuai hadiah tu ngan tuan kecik nya..
sama2 tomei..
muakss dr aunty ana utk dalila...

zaza@mamaHanin said...

ala cumel auntie nih... meh sini nk cubit pipi sket.. hikhikhik.. nnti mama dia plak yg babab tangan auntie nih.. rajin2 la tunggang alex yer syg spy cepat boleh jalan, nnti leh g main kejor2 ngan hanin.. :)

nadnye said...

sesuai ngan Dalila yang nak cepat berjalan.. Sarah pun takde lagi toys nie.. mesti dia suka

Noy said...

oo...so sweet...cute lak tu..nampak sangat suka kat walker.....gorgeous lil gal..

YatieJay said...

Demi Dalila....singa abah hadiahkan..heheheee...

Nampak mcm menarik la hadiah ni, mcm tak perasan kat Toys rus johor....

Fiza's said...

bestnyer dapat hadiah... anyway, hepi belated bestday to dalila.. semoga menjadi anak yg solehah

Jiey^Mien said...

Comel la singa tuh..
Mahai dak??

Intan said...

Pandai je dia bergaya tepi "singa" tu...he he...cute je. Semoga dalila cepat jalan kay sayang :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok la dpt hadiah lagi tu

c-idah said...

acik nk tumpang naik boleh x dalila.....heee

AziE-rAh said...

Eh.. Samalah mcm yg Imran tgk kat toy's r us td...
Imran dh tgk td x nak lps.. Jenuh jugak pujuk. Mama dia nak cuba carik yg lain... Yg lbh sesuai utk hero.... heheheheh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...