nak join? klik banner ni yer

Monday, October 19, 2009

@ Simple Sewing- My 100th Post GiveAway

Assalamualikum..
Maaf beberapa hari lepas, penyakit 'M' dtg melanda.. Ditambah pula dgn suasana berdentam-dentum bunyi mercun kesukaan yg tak kira waktu tuh..terasa macam nak melompat tiap2 kali ia mengejutkan kami sekeluarga..Nasib baik sambil2 menjengah ke blog kawan dan bercucuk tanam di Facebook Ibu terjumpa satu giveaway yg menark ni...kire blog ini lah yg berjaya memecahkan/menghilangkan penyakit 'M' Ibu tuh!
Blog yg dimaksudkan adalah:

SIMPLE SEWING
dengan tajuk GIVEAWAYnya
MY 100TH Post GIVEAWAY

Tahniah yer Kak Sharifah sbb dah sampai ker post yg ke -100 :)
Semoga Kak Sharifah sekeluarga semakin dimurahkan rezeki dan di permudahkan dlm semua pekerjaan...aminn..


Selamat Hari Lahir juga diucapkan kepada Ibu Kak Sharifah pada 22 Oct nanti..semoga beliau di panjangkan usia..di berikan kesihatan yg baik dan dilindungi Allah sentiasa.




Tarikh tutup giveaway ni adalah pada 21 Oct 2009 ni.





2 comments:

Mrs. Adz said...

good luck..

pic dalila??i want pic dalila..hihii

10 said...

emmm... sapa la yg main mercun tu ek? pak polisi x ronda ke kat kawasan tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...