nak join? klik banner ni yer

Tuesday, October 6, 2009

@ Sampainya Hati mereka

Mula dapat email video ni masa dekat2 nak raya aritu, mula2 tgk terus menggigil lutut tgk org buat mcm tu kat baby. Kenapalah kejam sgt diorg nih.. kesian baby2 tuh.

video



video


Dah lah Ibu nak kerja lagi pasni...
Mintak lah dijauhkan benda2 sebegini kepada anak2 kita yer..

12 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

bencinya dengan perlakuan manusia yang keji lebih dari binatang.....

kesian sungguh dekat baby ni....

AiNeRzA said...

Itu bukan manusia namanya...tapi BINATANG!!! Kekadang BINATANG pun x macam tu...apakah yang selayaknya untuk mereka???

kakngah said...

hohoho!! aku xtgk pun klip tu.. xsampai ht oo....

CuTeMiUt78 said...

ish.. terukkan.. tak sanggup nak tgk

[-suziey-] said...

bodoh pnya manusia..hati binatang agknya..luaran je manusia..

Mrs. Adz said...

dah tgk dah video ni dulu..memang kejam pun..tak silap ade lagi satu yang budak tu duduk kat kusi makan tu..nanti dia pijak2 atas badan budak tu..tu lagi kejam..

Intan said...

Astagfirullah!!! Binatang yg layan budak cam gini mmg sakit jiwa dan takde otak!

Bg yg ada maid tu, pantau2 lah keadaan anak masing2. Depan pijak semut pun tak mati but belakang...emmm :(

10 said...

adddduuuuiiihhhh... seksanya tgk baby tu... cian kat baby tu ek... ape jenis manusia tu ha?

risau gak kalo antar umah pengasuh...

E.L.I.Z.A said...

mmg sakit hati tgk ..menitis airmata ni..bodo gile pompuan tu
*agaknya dia nk balas dendam kt majikan dia

AshAnas said...

astaghfirullahalazim..... teruknya... binatang pun tahu sayang, belai2 anak diorang... mlh kucing shira siap blh jd ibu tumpang tolong nyusukan anak2 kucing lain.... diorang ni SETAN bertopengkan manusia... geramnya... b4 ni pun ada tgk 1 lg video gini yg lg teruk... siap dia lempar2kan lg bdk kecik pastu pijak2 blkg bdk tu... bkn pijak biasa, dia siap naik atas bdn bdk tu, pijak2, lompat2... GILA kan... sume indon mari la tu... pstu blh plak mntk gaji 800 sebulan... B**h la!

mamaAliff @ salmi said...

aduh...mie xsanggup lg nk tgk 2nd video tu..tgk yg 1at punya pn air mata trus meleleh..trus tingat kt aliff..ya Allah..moga anakku dijauhkn dr perkara2 yg x diingini..amin...

p/s: takutnyer...nk mamp** agaknye org tu..geramm!!!

MeL said...

ya Allah, kesiannya kat baby tu. cmne i bole termiss plak entry ni. xbole imagine klu kena kat anak sendiri kan? mintak dijauhkanlah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...