nak join? klik banner ni yer

Friday, October 30, 2009

@ Baby in Romper Contest

Kali ni nak join pulak contest yg di anjurkan oleh kenalan lama Ibu (kenal sejak di blog lama lagi ni) iaitu KAKNGAH. Orang N9, memiliki kedai online iaitu 3A's Collections dan mempunyai 3 org anak lelaki iaitu Adam Syaqir, Adeeb Syahir dan juga Adeif Syarir. So, semperna birthday Adeeb yg akan tiba tak lama lagi, Kakngah pun dgn berbersar hatinyer menganjurkan contest BABY IN ROMPER ni. Ibu pun suka tgk Dalila pakai romper, kemas jer tgk pakai mcm tu.


Nama: Arifa Dalila
umur 1 tahun 1bulan


Gambar ni pulak adalah aksi2 selingan semasa proses mengambil gambar mlm tu, gambar tak clear sgt sbb Dalila gerak2.


aksi ganaz Dalila yg belum pernah Ibu tunjuk di blog..hihihi

Aksi manja2 sambil lentok2 kepala...amboi..



Kepada yg berminat nak beli CD , legging dan romper..boleh melawat ke kedai online kakngah ni 3A's Collections.




Tarikh tutup contest ni: 24 Nov 2009


Photobucket

13 comments:

Mrs. Adz said...

memang cute..daku pun suka eisya paki romper..tapi romper eisya semua dah kecik..siap lentok kepala lagi..ayu ye dalila

[-suziey-] said...

eh kita baru je masuk blog penganjur contest ni smlm n dh draft pn n3 nya..hehe..
good luck arifa dalila :)

Putra Mama said...

amboi.. ganazz sungguh smpi bj terkeleweh (bhs utara.. phm dak?).. ;)

10 said...

senyum... cute... manja... geramnyaaaa...

wah... aksi ganaz ek... dalila nak panjat kusi ke almari tu? hati2 tau... jangan sampe jatuh lak...

good luck ya...

Ibu Ayra said...

gudluck to arifa dalila yg comelllzzz...

miera said...

cute nyer dalila..xleh jd nie..miera pun nak join gak contest nie..mlm nnti baru nak wat n3..gud luck yer dalila..

nadnye said...

sukanya gaya lentok2...dah pandai panjat2 ker...mesti pening ibunya..

MiJa said...

comel la rambut tocang tu!!

rynas said...

suka tengok dalila pose cute sangat...harap2 leh menang yer chayok..chayok..

Mysunshine Gift Shop said...

would appreciate your help to promote or join this giveaway & cloth diaper fund for Rumah Titian Ashraful Rohaniah.

I'm doing a giveaway contest to help RTAR buy CD for their babies. more info can be found in my blog.

http://www.mysunshine2u.blogspot.com/
ttp://rumahtar.blogspot.com/

thank you in advance.


Zarina

kakngah said...

checked.
gud luck sweety...

ibu_arifa said...

TO MRS ADZ: hihihi..ni pun romper beli kat mom care ari tu..tu yg agak besar sikit tuh..terima kasih.

TO SUZIEY: oo..jom join same2..good luck tu aqeel jugk yer.

TO PUTRA MAMA: haha..paham lah.. leher baju tu dah lama pakai suka jd mam tu plak...tu yg pakai mlm2 kt umh jer.

TO ATEN: terima kasih aten..
tak nak join gak ker?

ibu_arifa said...

TO IBU AYRA: Terima kasih kak ros.. jom lah join gak.

TO MIERA: ok.. good luck utk alieya gak yer..muahhhs

TO NADNYE: ye..skrg ni semua nak panjat2..dah berapa kali dah jatuh nih..tak tau lah nk buat mcm mama nih..pening tul,

TO MIJA: terima kasih mija.

TO RYNAS: Terima kasih kak rynas..

TO ZARINA: insyaALLAH..thanks ye singgah blog saya nih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...