nak join? klik banner ni yer

Wednesday, October 21, 2009

@ Konvokesyen Acu

Pada 3 Oct lepas, Ibu sekeluarga ke UUM untuk menghadiri majlis konvokesyen Acu iaitu adik Abah yg 2nd last. Acu baru habis belajar cos finance kat sana, dan sekarang dah berkerja dgn salah sebuah bank yg terkemuka di negara kita ni, TAHNIAH ACU..

Memandangkan hari tu sekejap hujan..sekejap ok pada mulanyer..dan bertambah lebat bila ke petang, so tak banyak gambar yg sempat di ambil pada ptg hari tu bersama Acu.

Inilah Acu Dalila, cantikkan Acu saya ni...


Gambar satu family yg hadir...makcik Gee sekeluarga jer yg tak dapat hadir..Fa'iq demam.
Dalila tak mo tgk kamera w/pun yg tukang ambik gambar tu Ibu dia sendiri :P



Ni sebenarnyer semua org tgh berteduh dari hujan ni..depan dewan MAS. Sesak! Kebetulan pulak Sutlan Kedah baru lepas berangkat keluar dewan masa tu... tak sempat nak ambik gambar baginda.


Dalila Dan Kak Fatin

Hujan dah reda-kami pun bergambar2 sambil tunggu Acu dan MIL keluar dewan.


Dua beranak yg suka bergambar :P

Sampai2 UUM dh tgh hari, we all berpicnic dulu kat parking kereta, makan tak sempat habis ..hujan turun...larik masuk kereta!!!



Pose sebelum nak pergi ke dewan MAS...muka senyum sbb perut dah kenyang :P



p/s: hari ni Dalila dah ke injection untuk umur 1 tahun, harap2 dia tak demam.


Photobucket

10 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

dalila ngan ibu sama2 pink erk...

min, kalo takmo dalila demam, balik dr injection terus kasi ubat demam....insayAllah takde pape...

ita zakaria said...

makin comel lah arifa nih...geram lak ai...dapat cubit2 pipi die tuh, geram tul!!!

hotborders said...

tahniah pada acu dalila... cantek dan comel cam dalila... bape umo acu dalila ni?

tentu banyak gerai kan pada hari konvokesyen tu?

amboi... ibu dan anak sama2 sedondon... cantek dan cute la...

dalila dah inject yer... hope x demam la...

Mrs. Adz said...

alala,comelnye ibu dan anak ni..dua2 pakai pink..i like dis colour..nanti tunggu dalila lak konvo ye..

10 said...

tahniah pada acu dalila... cantek dan comel cam dalila... bape umo acu dalila ni?

tentu banyak gerai kan pada hari konvokesyen tu?

amboi... ibu dan anak sama2 sedondon... cantek dan cute la...

dalila dah inject yer... hope x demam la...

naurah makwa said...

wah..dalila dah besar la..mesti best dapat ikut g konvo..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. sempat lagi berpicnic tu.. cute je muka dalila

Wan Anis Sorfina said...

mcm dalila je yg konvo ni.. cun habisss

Ummi Salsabila said...

congrats acu..hai dalila yg cun..comelnye dalila..dah le jln ea..bestnye..bila aufa nak jln lak.ni.mmg cantik pki gaun bila dah jln kan..

mamaMUHAMMAD said...

waa..posing habis ibu dan anak ni..boleh masuk contest ibu borek anak rintik..hehepandai dalila amik gamba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...